Autorecenze Škoda Octavia 1.9TDI - NIC MOC - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Škoda Octavia
 
 

Recenze Škoda Octavia Elegance
“NIC MOC”

Autor recenze: marek (33 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2002 Typ motoru:1.9TDI Stav km při koupi:81 500 km Stav km nyní:100 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 5 l/100 km Vloženo: 21. 11. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 5.2

Spolehlivost

5
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

1
 

Náhradní díly

1
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: FAVORIT

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Stve ma vaha vzduchu. Pri 130km auto ako keby prestalo doslova absolutne tahat,v servise povedaly ze je to zatuhnuta regulacia turba niecim to nastriekaly a po necelom pol roku je to tu znova neviem co robit,se.ie ma to lebo ked som obehoval ine auto tak sa mi to vtedy stalo,a teraz ani dopredu len rychlo brzdit lebo auto stratilo tah.Sem tam nejake zvuky z interieru, ale to vobec neriesim.Pocut nejake skripanie v zadnej naprave.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jedina skvela vec je spotreba okolo 5 az 5,5 ked mu dupnem. Sme rodina tak nam taketo auto vyhovuje svojim priestorom vo vnutry aj co sa tyka kufra.Za inych okolnosti uz by som Octaviu TDi nekupi aj co sa tyka drahych nahradnych dielov. Dobre sedi na ceste mam klasiky 15gumy Matadorky.Moje investycie od kupy sa vysplhaly na priblizne 30 000 a mam pocit ze to este neskoncilo.Menil som uz rozvody,kompletne predne a zadne brzdy,vsetky filtre a samozrejme olej,zimne gumy s diskami som musel kupit az teraz. Este ma caka vyfuk,tlmice predne aj zadne a este bohvie co. Poraska.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Octavia

Vložit komentář

Koukni na otáčky motoru a zkus vytočit do stejných otáček jiný kvalt, nebo i podřadit, když se to odpojí, jestli se to bude chovat stejně. Eventuálně, pokud dopravní situace dovolí, to zdechnout a hned natočit za jízdy, když dojde k prodlevě. Jinak, kdyby bylo ko turbo, bude to blbnout pořád. Hledal bych příčinu jinde.

29.11.2008 | 07:35:39 | Radek Reagovat

marek

TO turbo sa sprava tak , ked zrychlujem auto tak pri DOsiahnuti cca130kmauto totalne prestane tahat ,ked v tom momente pridam plny plyn auto vobec nereaguje alebo reaguje ale apsolutne nebadane, ked s autom zastavym a necham ho bezat na volnobeh trochu mu pridam plyn ale nepocut piskanie turba, ale ked auto vypnem a znovu ho nastartujem a pridam plyn tak pocujem piskat turbo. Ta chyba sa mi stava velmi zriedkavo asi 3az 6 krat do roka. Neviem ci je to nuzdovy rezim nikde som sa s tym este nestretol ani nepocul.

28.11.2008 | 23:44:50 | marek Reagovat

To Luboš

Dle proměnného nastavení lopatek je to verze 81kw.

28.11.2008 | 22:15:15 | Radek Reagovat

Pýtal som sa dobrého

mechanika, ktorý mi robí autá a podľa neho: je možné všeličo..., z boku niečo vypáliť je hlúposť, kým sa Vám niekto na auto riadne nepozrie..., ale:
aké máte turbo? S el. nastavovaním lopatiek? Sú km naozaj isté? Naozaj bolo šetrné správanie k turbu? Tak on by skúsil najprv pozrieť OVLÁDANIE EGR ventilov. Sú to také malé čierne krabičky na stene motorového priestoru, na P sú pod kapotou. Ak ich vyberiete/ radšej mechanik/, tak sa dajú prefúknuť ústami a mali by reagovať, ako presne, to by mal mechanik vedieť. Je ich viac.Teraz ide o to, či po 130 km padá do núdzového režimu, alebo nie.Čo hovorí diagnostika?
Skúste si odmerať pružné zrýchlenie na 4, 5,6 ?prevodovom stupni. /údaje nájdete bežne v testoch. Nepíšete aký máte výkon motora, ale 66 kw verzia by mala z ustálenej rýchlosti 60 km zrýchliť na 100 za cca 10 sek, z 80 na 120 na 5 prev. stupni za cca 14 sek. Silnejšie verzie sú o cca 2-3 sekundy rýchlejšie. Ak bude zrýchlenie slabšie, tak to môže robiť turbo, ale podľa neho sú dnes turbá málokedy chytené, väčšinou ich servis mení hlava-nehlava. Skúste pozrieť na autobazár EU, sú tam aj za 5.000 SKK,
ja som zohnal za 18, z pôvodnej ceny 54..., nakoniec aj tak to bola zbytočná kúpa. Na žhaviče mám trochu iný názor, aj keď som si tiež myslel, že ich treba meniť všetky..., stačí kúpiť iba ten, ktorý je zlý, ale originál. Za cca 640.000 km na HDi som zatiaľ menil iba 1 /jeden/ a jeden krát batériu. Ak sú žhaviče OK, škoda ich meniť. Tlmiče Sasch?, záruka 2 roky, keď ich kúpite v AutoKelly, al. internet cez nejakých mechanikov, dostanete aj 25 % zľavu. Mňa stáli všetky 4 na 607 aj s hornými ložiskami cca 17.ooo, aj s prácou / v origin. balení by ma vyšli predné na viac peňazí...ak vydržia dva roky, budem max. spokojný. S športovými filtrami by som neriskoval. Je to nafťáčik, na spotrebu, športový filter- priepustný filter, veľa vzduchu- viacej nafty a spotreby, do benzínu možno, ale do diesla nikdy. Ak máte zotrvačník, skôr si ho odpálite...bude Vás lákať skúšať ako to "ťahá" a na pružnosti si to odnesie práve zotrvačník, cca 20-30.000 SKK...:((( Ale systém pokus-omyl Vám môže turbo sakra predražiť, najlepšie dať dobrému mechankovi.

28.11.2008 | 22:12:10 | ľuboš Reagovat

Stačí levná replika - Meat Doria. Co mám známý, tak s nimi neměli nikdy potíže a cena 1500kč je taky lidová. Proč dávat 4900kč za origo, když výsledek je stejný.

28.11.2008 | 21:34:06 | Radek Reagovat

MAREK

Vahu vzduchu od akeho vyrobcu kupit kedze Bosh velmi nepreferujes. Este som chcel pocut vas nazor na sportove vzduchove filtre od firmy GREEN.

28.11.2008 | 21:19:46 | MAREK Reagovat

Kup ty Bosche, i když jsou k ničemu, protože za 1.000kč máš všechny, nějaký slušný máš ks za 5 - 600kč. Tlumiče bych doporučil japonský Kayaba , jsou ovšem výrazně dražší. Alternativně bych uvažoval o Bilstein. Na Monroe a podobný šmejdy ani nemysli. Baterku objednej dle výkonu alternátoru, co je ve tvém konkrétním voze.

28.11.2008 | 20:01:17 | Radek Reagovat

marek

Takze tie zhavice kupim radsej vsetky len aku znacku ked Bosh je na picu . A tu Bateriu mam podla coho vlastne objednat trochu mi to upresni . Predne tlmice ake najlepsie a aku znacku? diky za zaujimave info.

28.11.2008 | 19:43:05 | marek Reagovat

Mimochodem, ještě bych se vrátil k tomu turbu. Jsi si 100% jistý, že máš turbo ko? Protože je totiž možný, že to může souviset s váhou vzduchu. Nemusí být vadná, ale znám jeden motor (2.4TDS Fiat), který měl problém s výkonovou dírou, prostě přestal táhnout v určitých otáčkách, musela se vyšlapovat spojka, nechat spadlout otáčky na volnoběh a pak normálně pustit spojku a už se to neobjevilo. Problém byl v EGR ventilu (zanesen - řešeno zaslepením - nejlevnější varianta nebo koupě nového - fungl, z vrakáče může být taky v háji) a taky v sacím potrubí, kde je váha vzduchu - zaneseno sítko u váhy v chobotu a tak váha posílala zmatený údaje do RJ. Po vyčištění obou komponentů se problém "díry" už neobjevil. Třeba ti to pomůže.

28.11.2008 | 18:34:34 | Radek Reagovat

Svítící (někde blikající) kontrolka žhavení znamená, že min. jeden žhavič funguje velmi špatně nebo vůbec. Měním každý rok (roční nájezd 50.000km). Ovšem může se lišit dle značky auta i žhavice. Všude budou nabízet Bosch. Sice stojí za hovno, ale za cenu 250kč za kus asi nemá smysl hledat něco drahého, pokud nejezdíš moc. Rozhodně je dobré vyměnit všechny, protože když klekne jeden, je velká pravděpodobnost, že zdechnou i ty další. Jinak baterku dle síly alternátoru. Do Octavie TDi (81kw) byly altíky od 70A do 120A. Čili kdybys tam dal 80A baterii a měl altík 70A, mohlo by ti to bafnout od přetíženýho alternátoru.

28.11.2008 | 18:22:08 | Radek Reagovat

marek

Este mi chlapy poradte co moze byt chyba,ked mam motor zohriaty na prevazdkovu teplotu trochu s nim pojazdim vypnem motor a ked idem znovu nastartovat tak mi nezhasne kontrolka zhavenia ale auto v pohode natoci. Stava sa ta len velmi zriedkavo. Pocul som ze to mozu byt zhavice, a po kolkych kilometroch by sa vobec mali menit. Aka je najvhodnejsia baterka moze byt aj 80 ? diky za rady.

28.11.2008 | 18:10:02 | marek Reagovat

Bosch

S tím musím souhlasit, kvalita BOSCH opravdu není vysoká navzdory reklamě.
Ale na druhou stranu - mám stěrače Bosch, stály 6 stovek a zatím jsou super, lepší jsem ještě neměl. Uvidíme jen, co vydrží.

27.11.2008 | 22:38:55 | cimik Reagovat

Píšete to přesně kluci, jen jste nezmínili poruchy osvětlení,stěračů,přístrojovky atd.Pro srovnání: mám mazdu 1,8 16V 2002 najeto 130000km měněny jen kosti vzadu jinak BEZ ZÁVAD(nepočítám žárovky)

27.11.2008 | 22:34:02 | bob Reagovat

To Marek

Ať si koupiš auto německý, italský nebo jakýkoli jiný, který obsahuje součástku Bosch, tak ta se posere, jako první. Jinak to turbo, jsou tam podle katalogu 2 typy - GARRET7136735006S cena 21.180CZK nebo GARRET4542320005 cena 27.060CZK. Ale kupovat nové jsou vyhozené peníze, repas bude kolem 16.000CZK.

27.11.2008 | 22:14:17 | Radek Reagovat

Škoda

Škoda dělá auta, která jsou drahá a nespolehlivá, motory jsou neskutečně pomalé a zastaralé. Jinak zpracování interieru ok. Pkud někdo píše, že na šest let staré škodovce něco nefunguje, tak akorát nosí dříví do lesa. Pokud je něco divného, tak to, že by někdo psal, že na takovémto autu funguje vše tak, jak má. Jezdím se služební Octávkou combi 1.8 v turbu, stará je 3 roky. Takovej střep sem neviděl. Náprava v pí.., palubní poč. v pí..., tachometr ukazuje do 110 km/h a spoustu další závad Nalíto 90 000Km.

27.11.2008 | 21:58:32 | Gramac Reagovat

marek

Diky za rady uvidim co sa bude dat robit a hlavne na co budem mat peniaze, alebo sa na to viseriem a predam ho cim skor. Mozem mat turbo za nejakych 27000 nove ale neviem co je to za znacka. A hlavne mi je luto dat take peniaze do auta ktore ma este urcite niecim prekvapi. menil som komplet predne a zadne brzdy,predne loziska,menily mi kompresor klimy,packu prepinania smeroviek,silenbloky v prednej naprave. takze mi to dost zatazuje rodinny rozpocet.
Tie vstreky to nebudu to mam iste je to Turbo lebo mi to potvrdil skor jeden mechanik.Najviac ma serie ze fakt kazdy pise problemy s vahou vzduchu a s turbom.co je kruta realita na tej posratej skodovke. Do pi.i aj s takymy konstruktermy skodovackymy. majte sa pani idem sa na to vispat.

27.11.2008 | 21:37:56 | marek Reagovat

Jak píše Luboš, ten repas bude lepší volba. Rozhýbání může pomoci, ale nemusí. V kostce jsou 2 možnosti. Buďto někdo jezdil ekonomicky a tudíž turbína ko nebo je unavený a je ko. Vzhledem k servisu, co tě čeká a který jsi absolvoval, tak bych k těm 80.000km, při koupi přihodil 200 - 300.000km a v možných variant se přikláněl k té druhé.

27.11.2008 | 20:49:23 | Radek Reagovat

Neviem, či Vám

pomôžem, ale mal som podobný problém na P 607 HDi, skúste pozrieť recenziu, rok. výr. 2004. Najprv by som skúsil nájsť domáceho mechanika, ktorý by pozrel všetky prívodné hadice, sanie a podobne, či je tam olej. Nepoznám TDi motor, ale ak je "chytené" turbo, pomôže jedine turbo servis a urobiť repas, alebo vymeniť za repasované, s vyvážením vrtuľky, záruka 2 roky. Ak je iba zatuhnutá, dá sa údajne rozhýbať vyčistením v benzíne, ale dáko tomu neverím. /ale všetko je možné. Slávny repas FAP filtra v PSA spočíva v umytí... a zapýtajú si za to cca 8.000 SKK... Ešte môžete mať nadmerný prepad nafty, to bude znamenať repasovať vstrekovače. Najprv ich odmerať!! V mojom prípade, ak by som počúval ofic. servis, tak som o cca 150-200.000 ľahší. Vďaka domácemu mech. som ušetril kopec peňazí... Dnes sú mechanici- poniektorí iba preto, že ich na inú školu nevzali a na inú nemali. A na učilištia zoberú hocikoho. Bez urážky. Takže radšej staršieho, skúsenejšieho mechanika, ktorému nerobí problém rozmýšľať a môžete mu veriť. Popýtajte sa v okolí..Napíšte ako ste dopadli. Dik.

27.11.2008 | 20:10:55 | ľuboš Reagovat

Nech si to rozhýbat v pořádném turboservisu. Ale vynechej Bosch servis, protože jsou to opravdu "odborníci".

27.11.2008 | 19:55:59 | Radek Reagovat

marek

Tu vahu vzduchu si kupim to nie je problem. Problem je s tym turbom a to premazanie sa konalo v oryginal skodovackom servise tak by maly vediet ked je taky problem ze treba turbo vybrat a precistit cely mechanizmus.Tym blbeckom je jednoducho povedat ze je potrebne vimenit cele turbo aby sa oni nezababraly.Ja niesom ziaden expert na automobily iba sa velmi zaujimam o poruchy aut a octavia patri mezdy dost poruchove a dost drahe auta na nase pomery ako v cechach.

27.11.2008 | 19:43:45 | marek Reagovat

Jerry,Jerry

Přříteli,budete asi opravdový odborník .Místo dobaty se serióznímy argumenty se se uchýlit k sexuologii svých oponentů je nízké a trapné.Jezdím 20let a mnoha auty doma i v zaměstnání a ujištuju Vás že Fábie HTP za ty peníze nestojí.Ten motor je slabý , pokud to naložíte nebo chcete jet trochu svižně ,pracuje neustále na hranici max. výkonu a z toho pramení i spotřeba a životnost.Jediné plus je antikoroznéí ochrana a dostupnost dílů a servisu, ale proč se o tom s Vámi vůbec bavím, takový "odborník "to určitě ví.

27.11.2008 | 06:03:23 | bob Reagovat

Jerry, ty jsi blázen, kde jsi přišel na to, že Toyotě teče do bot??
Toyota totiž vyrábí kvalitní auta za solidní cenu, a ne předražené šunky se setrvačníkovými motory, jako Fabia. Řeknu ti na rovinu, kdybych si musel vybrat mezi dvěma auty - a to Dacia Logan nebo Fabia, beru včemi deseti Logana! Fabia je největší ostuda a také počátek konce Škodovky. A odstávka výroby to jen potvrzuje. A najednou teď při těch výprodejích si Škodovka dovolí jít s cenami těžce dolů! Lidi, aspoň vidíte, co za šity jste kupovali a jaká je opravdová hodnota těchto aut - mimochodem cenu 1.2 HTP Fabie bych viděl maximálně na 160 000 Kč, to by bylo odpovídající kvalitě.

26.11.2008 | 22:44:26 |  Reagovat

Jerry, Jerry, 8L na HTP je zcela běžná spotřeba ve městě. Město není prdelákov s jedním semaforem.

26.11.2008 | 21:58:46 | Radek Reagovat

No a co jako? Fabia 1,2 ... Co jako na ní je? A pokud někdo jezdí s HTP za 8l, tak ať odevzdá řidičák a jde se znovu učit jezdit. Jestli říkáte věci která odejde jednou za 100-150tis. km "kazit se soustavně"... pak asi musíte být šťastný člověk, jehož orgazmus je též prakticky soustavný :-)

26.11.2008 | 21:48:27 | Jerry Reagovat

pardon

Promiňte, já jsem zapomněl že koncernáři musí být technicky zdatní,protože se jim takové blbosti kazí soustavně. Ale nejsem proti nim zaujatý ,nejsou to ůplně špatné auta, jen jsou drahá a kazí se ,ale jsou i horší.Pane a co fabie 1,0 nebo 1,2l to jsou co?Jezdit za 8l s takovým ... za 250000kč je výsměch. Ty nákupní košíky z Kolína jsou spolehlivější,rychlejší ůspornější a levnější proto se prodávají!!!O té váze moc nevím a ani vědět nechci,chci ráno sednout do auta a jet bez toho abych přemýšlel co se pokazí dnes.Proto mám japonce.(ne z Kolína ale z Hirošimy)

26.11.2008 | 21:29:28 | bob Reagovat

Pán to nepochopil!!! Nemyslel jsem spotřební zboží se stejným intervalem výměny jako svíčky. Pohledejte na internetu něco o principu funkce vzduchováhy a pak, až budete řádně poučený, můžeme v debatě pokračovat. A ještě poznámečku-Kolín jede na plno jelikož motorové nákupní košíky s litrem se jakš takš prodávají i v době ekonomické krize. Ostatně Toyotě v Japonsku teče do bot stejně jako ostatním automobilkám v Evropě i USA. Čili vaše poznámka je zcela zcestná a nic neříkající.

25.11.2008 | 22:58:35 | Jerry Reagovat

Spotřební zboží?

Pokud Škoda bere váhu vzduchu jako spotřební zboží, tak jako svíčky(30000km) tak už se nedivím proč nevyrábějí a jejich podíl na trhu klesá.Mimochodem Kolín jede naplno!

25.11.2008 | 22:19:53 | bob Reagovat

Ať si laskavě pan majitel vymění váhu vzduchu a nechá si POŘÁDNĚ!!! vyčistit mechanizmus nastavování lopatek. Ne prostříkat, ale vyndat turbo a pořádně vyčistit. Jinak soupis "závad" svědčí o spolehlivosti octavie. Vzduchováha je spotřebák stejně jako svíčky na benzíňák. Ale kdo chce psa bít...

25.11.2008 | 20:17:01 | Jerry Reagovat

Konecne niekto, kto tento crep iba stale nechvali...

25.11.2008 | 16:14:29 | Lukas Reagovat