Autorecenze Škoda Octavia ALH - Super kombík - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Škoda Octavia
 
 

Recenze Škoda Octavia 1,9 TDI
“Super kombík”

Autor recenze: Lukáš (33 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2003 Typ motoru:ALH Stav km při koupi:199 000 km Stav km nyní:207 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Palivo: Diesel Průměrná spotřeba: 4,7 l/100 km Vloženo: 17. 12. 2016

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Silné stránky

Spotřeba
Velký kufr
Levné náhardní díly

Slabé stránky

Závady a opravy na autě

Špatné žhaviče
Volnoběžka alternátoru
Zpětný ventil na palivovém filtru


Hodnocení a zkušenosti s autem

S autem jsem nad míru spokojený. Předchozí přibližovadlo Ford Focus 1,8 TDDI byl jedna velká kastrofa. Několikrát se mi potvrdilo Fordem tam a odstahovkou zpátky.
Je to mé 4-té auto a ´jsem s ním nejvíce spokojený.
Jezdím s ní půl roku a mám najeto něco 8600 km, auto je dovezené z Německa z jednoho většího Autohausu. Součástí je svědomitě vedená servisní knížka. Auto jsem koupil v jednom menším autobazaru společně s účastí mechanika.
Auto je po brzdách, rozvodech a dalších srandách. Zatím jsem dělal jen olej, filtry, žhaviče, volnoběžku alternátoru a zpětný ventil palivového filtru.
Auto jezdí moc hezky, nikde nic nevrže, neskřípe. Sedačky jsou neprosezené. Je na něm vidět, že předchozí majitel se o něj hezky staral (lékař v Hannoveru).
Jediná nevýhoda auta je ta, že jsem se na parkovišti snažil dostat do jiné, podobné Octavie...

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Octavia

Vložit komentář

kontrola km na 100%

Taky poprosím o návod, jak si na 100% ověřit pravost kilometrů.
Moje zkušenost je, že každé auto co mělo dva+ majitele a prošlo autobazarem je stočené.

24.12.2016 | 12:31:13 | Temp  | 89.176.114.* Reagovat

RE: kontrola km na 100%

https://www.stream.cz/autobazar/10015416-making-of-jak-se-natacel-autobazar-monte-karlo#nejnovejsi

25.12.2016 | 21:53:38 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

Servisních knížek ti udělám kolik budeš chtí a báchorky o doktorech,farářích a důchodcích z rajchu už jsou taky profláklý.Jistě si obvolal servis,kam to jezdilo.

17.12.2016 | 23:09:34 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE:

Hm. Přesně takový komentář jsem čekal, asi jsi závistivý trouba... Víš v dnešní době je vše dohledatelné a věř mi kdybych neměl 100% jistotu, tak bych to nepsal...

21.12.2016 | 20:05:15 | Lukáš  | 85.70.12.* Reagovat

RE:

Za prvý troubu si odpusť,toho focuse s nalítanýma třista a vejš si koupil fakt dobře,za druhý neodpověděl si mi na otázku,za třetí uveď nám tady jak se dá na 100% ověřit pravost km ať ostatní nenaletí jako ty s focusem a za čtvrtý do koncernových vetránů nedělám jak píšeš.Je jich všude plno bez potenciálu růstu.

22.12.2016 | 00:09:43 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE:

Za 4te, nemam potrebu ti neco dokazovat. Jednou jsem se spalil a podruhe jsem to neudelal...

22.12.2016 | 20:20:39 | Lukas  | 46.135.176.* Reagovat

RE:

Čím víc Německým doktorů a podobně tím větší šmela :D ale zase pravidlem to není no :)

22.12.2016 | 20:41:31 | Nick406  | 78.102.64.* Reagovat

RE:

Zlepšilo se to ale stále platíintenzívně opakovat pravopis,potom snad snadněji pochopíme co nám chceš říci.

23.12.2016 | 00:36:09 |   | 88.100.179.* Reagovat

RE:

Nějaký místní blázen ? ty už mě asi podruhé píšeš jak kdybych si s tebou někdy psal! Mám tu recenzi tak se podívej kdy byla založena a furt neotravuj nevím kdo jsi pochop už.Mimo to zjevně jsem se na tom haj*líku překlepl když jsem to psal ! nějak tě to pohoršuje nebo tak něco ?

23.12.2016 | 17:03:38 | Nick406  | 78.102.64.* Reagovat

RE:

Tvrdíš,že máš máš 100% jistotu původu a km.Tak mě jen zajímá jak sis to ověřil.

23.12.2016 | 17:16:19 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE:

:-) kdyz jsou ty Vanoce... treba je v puvodnim technicaku, servisce,dokladu o koupi, v dokladech o technickych kontrolach, fakturach za opravy a dalsich dokumentech uveden jedinej clovek... pan doktor z Hannoveru. :-) hezke vanoce troubo

24.12.2016 | 14:11:47 | Lukas  | 46.135.161.* Reagovat

RE:

Trouba jseš ty,že věříš pohádkám,ale když jsou ty vánoce.

24.12.2016 | 14:35:20 | Jirka  | 82.117.130.* Reagovat

RE:

Tak ty jsi dobry kosmopako. Chtel jsi vedet jak, napsal jsem ti to, a i pres to pises dalsi nesmysly. Hochu ty jsi typickej malomestak, kterej vsemu rozumi.
Kdbych chtel byt sprosty, tak te nazvu kokotem... ale kdyz jsou ty Vanoce, tak to neudelam.

24.12.2016 | 22:17:25 | Lukas  | 46.135.161.* Reagovat

RE:

Na co si tu hraješ.Urážej si svojí mámu.Autům evidentně nerozumíš,prskáš tu jak hysterka,recenze v podstatě o ničem,že má octavia velkej kufr ví už malý dítě ve školce.Nejseš schopnej napsat deset souvislejch vět po sobě,který dávaj smysl,jenom se vychloubáš jak si dobře nakoupil,ale hlodá to v tobě viď.Ve smlouvě máš určitě nebouraný a za km ručím.Od začátku se ti tady snažím vysvětlit,že pokud neobvoláš servisy v rajchu víš prd.S nějakejma papírama si utři proprděný sedačky od Mengeleho.To tvů malej mozeček nedokáže pochopit.Autům od Helmutů zdar a blbečkům co ty vraky kupují ještě víc.

24.12.2016 | 23:15:59 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Škoda Octavia