Recenze Škoda Octavia SLX 1,9TDI 81KW
“Výborná koupě.”

Autor recenze: (57 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1,9 81KW Stav km při koupi:91 000 km Stav km nyní:165 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 4,8 l/100 km Vloženo: 3. 8. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto dostává pravidelný servis do 135tis. Km chodilo do značkové opravny teď do neznačkového servisu specializace na vozy škoda.

Výměna čidla řidičova Airbagu ve volantu.

Výměna obou stahovaček předních oken - okna spadla samovolně dolů.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Můžu vřele doporučit, auto jsme zakoupili ojeté po delším hledání u autorizovaného servisu mělo kompletní dokumentaci a předchozí majitel byl veliký puntičkář.

V pravidelném servisu jsme pokračovali a otinka se odměnuje spolehlivým ježděním a nízkými náklady, hlavně co se týká spotřeby průměr kolem 4,5l-5,0 litrů :-).

Opravy a běžné náhradní díly se taky dají z běžného rodiného rozpočtu unést, určitě bych zase vybíral ve značkovém servisu prověřený vůz který tam byl servisovám :-).

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Octavia

Vložit komentář

jenda

Musím naprosto souhlasit, mám stejnou motorizaci, ale model 01 a jsem maximálně spokojený jak s výkonem, výbavou, tak se spotřebou. Kupoval jsem to také v autorizovaném servise jako ojeté a rok co to mám, tak do toho liju jen naftu a chodím na pravidelné servisní prohlídky - žádný problém zatím nenastal a dofám, že ani nenastane.

05.08.2006 | 16:58:54 |  Reagovat