Recenze Škoda Octavia GLX
“Za ty prachy super auto. Octavia bude mít vždy nějakou cenu.”

Autor recenze: Vita H (24 let),
Královéhradecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1.6 74KW Stav km při koupi:140 000 km Stav km nyní:148 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 6.7 l/100 km Vloženo: 27. 1. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Forman

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Jo teď v zimě, když brzdím, je slyšet v bubnech chramoštění, ale prý to je rez, nebo bordel.

Možná ještě u stabylizátoru gumov. uchyt a bude to asi vše mimo pár škrábanců na laku.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Octavia je pro mě super auto už jenom ten rozměr kufru. Je pravda, že vzádu je málo místa pro nohy, ale pokud se vepředu roztahujete. Musím vše pochvalit, vše funguje na 100%.

Auto je bezva vybaveno. Klima manual, 4x el. okna, el. vyhřívaná zrcátka, palubka ve dřevě, dálkové ovládání, rádio s RDS Philips 40x WAT, výškové repro, repro Blaupunkt, 2x sedačky výškově seříditelné a obě i bederní nastavení, palubní PC, 2 Airbag, pásy s předpínači - pyropatrony, litá kola, ABS, EDS - ted v zimě na rozjezd a brždění super věc, mlhovky, zadní křídlo original škoda.

Autíčko perfektně táhne i od spoda. Jel jsem s ním uz něco maličko přes 200. Jediné co jsem měnil byla žárovka v podsvětlení ovládání topení. Výměna pro jistotu rozvod. řemene a teď čekám na hlášku oleje. Zatím mě nezklamalo.

Musím říct, že posilovač je suprově naladěn. Jízda je potichá, lak je pořád ok, výfuk také. Interiér zachovalí. Myslím, že kdo si tohle autíčko koupí, nebude zklamán. Tuhá karosérie, bezpečné autíčko s dobrou výbavou, sedačky vás v zatáčce pěkně udrží v sedě, opěrky hlav bezva seříditelné, podsvícení mám červené.

Dveře jdou pěkně z tuha jako když je vše nové.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Octavia

Vložit komentář

jo muzu rict ze octavky jsou fakt robusni auta a potrva jim dlouho nez ta cena spadne pod 100000 za ojete auto - a pozink kasle super - za 8 let zadna rez a nic hm myslim ze se jim to podarilo moc dobre - prej se za celej zivot nemusi vystrikavat prahy tak to kdyz jsem cetl tak to je husty - prej spise jeste z linky - na parnem slunicku muze vytekat vosk z prahu al toho si nemame vsimat - proste dokonalost

13.02.2006 | 12:44:04 |  Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Škoda Octavia