Recenze Toyota Camry 2.0 XLi Combi
“Velké a pohodlné auto s rozumnou spotřebou.”

Autor recenze: (33 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1987 Typ motoru:2.0 benzin Stav km při koupi:398 000 km Stav km nyní:420 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 let Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 9,5 l/100 km Vloženo: 30. 3. 2007

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Rekord

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

V současnosti se objevující koroze na zadních lemech, vyvařená podlaha pod spolujezdcem. Byly horší kabely ke svíčkám, takže jsem je vyměnil a v poslední době začala vypadávat pětka. Následná výměna za jinou z vrakáče a vše je OK.

Dával jsem nové blatníky - za 1500,- Kč jeden, což mě přijde jako dobrá cena. Taktéž výměna předních tlumičů, ložisek a čepů.

Co se týče náhradních dílů, tak s tím nejsou problémy. Na vrakáčích se tato auta najdou, i když zlé jazyky tvrdí, že jich u nás moc nejezdí. Sám jsem v Praze a okolí napočítal cca 7 kusů stejného typu, které stabilně potkávám.

Prostě i když starší a ne příliš častý kus, tak lidé se ho neradi zbavují :-)


Hodnocení a zkušenosti s autem

S autem se jezdí výborně. Je to pohodlíčko na kolech. Auto jsem zdědil po otci, takže s ním mám zkušenosti i z dřívější doby. Za kufr by se nemusel stydět ani náklaďák. Vejde se tam prostě všechno.

Auto je komplet v elektrice, čili pohoda za volantem. Vybavena velmi pohodlnými stavitelnými sedačkami - vepředu i vzadu loketní opěrky.

Je to loď, se kterou se příjemně pluje po silnici. Podle mého se přes 500.000 v pohodě přehoupnu. Prostě Japonská kvalita není jen pouhá fráze.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Toyota Camry

Vložit komentář

camry

musim jen potvrdit to co říkaš, mám ji doma taky ale combi td,najeto přes 400tis a jezdí to pořad,měnil jsem jen 4 čepy a gumy na stabilizator-komplet cca2000kč jinak šlape jak hodinky a jezdí do 7l nafty i v zimě a bez problemu startuje. pověry že jsou na japonce drahý díly a že se nedaj sehnat jsou blbost,a navic je ani pořádně nepotřebuješ, tyhle auta musíš domlátit krumpačem aby přestali jezdit

06.04.2007 | 21:48:04 | martas Reagovat

Cena

Prosimtě,za kolik si tu toyotu koupil?

30.03.2007 | 17:44:53 | Lion Reagovat