Recenze Volkswagen Transporter t5 1.9 tdi
“Za vydřené peníze koupíš průměr.”

Autor recenze: Aleš (28 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:63kw Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:48 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 25. 2. 2008

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.4

Spolehlivost

5
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

12


Hodnocení a zkušenosti s autem

Dobrý den, koupil jsem t5 a je to katastrofa!!! v servisu to haní sami...sic do roku 2005 to byly pěkný krámy... oděšla mi převodovka ve 30. tis. celé řízení lupalo v tom..pomocná pumpa chlazení , prasklo přední sklo, ted blbnou blinkry...prý palubní jednotka atd...jako import na nas ser...co jste si koupili to máte. a druhá převodovka dělá divný zvuky...toto vědět před koupí, tak beru t4.nemám důvod lhát a tyto starosti jsou vážně problém.Jízda po dálnici bum bum bum strašně to tluče.

Na lupání v přístroj. desce to už mě neba, ale jinak jezdí...je to již evropské auto...na německou kvalitu zapomeńte..převodovky plácají v turecku. po pár problémech jsem se začal zajímat o auto víc a je to vážně plečka. jak doplatím leasing jde pryč.

V servisu je to každému jedno, protože mechanici jezdí ve š 120. a na t5. si stejně nikdy nevydělají..proto Vám nepomůžou a jen se tím baví... když se Vám něco podělá, tak Vám tam stejně dají starý třaba vadný díl z roku 2005 ...jako t5 by měla snyd vydržet 300 000. a ne ve 30.tis převodovka hrčí, jak kostitřas...no co dodat...asi jsem smolař, ale to by se nepodělalo tolik věcí a spoustalidí má stejné problémy. Seděl jsem v servisu se sanitákem , který jezní v t5 a přátelé...to je recenze...on denně najezdí 500 km. --))) tak jste ho měli slyšet.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Transporter

Vložit komentář

zkusenost ze servisu

Zdravím v práci děláme taky ve velkym mnozstvi transportery: Zkusenostui v cislech:
T5 dvounasobne rocni provozni nakalady oproti T4
T4 mame kusy kde se pocet najetych kilometru blizi 1 milionu bez vaznejsich poruch
T5 300 tisic utrzeny setrvacnik, KO prevodovka a podobne
Tohle je ale problem celyho koncernu viz porovnani Octavia I a II

17.02.2010 | 00:55:14 | Rebel Reagovat

Trandak

No přátelé před týdnej jsem seděl s mechanikem a nakousnul jsem T5. Mají firemní karavelu 260tis km. 3x!!! rozebraný motor!! 1x propálený písty, jednou hryznutá klika!! to další nevím, ale hadice od turba atd. Vždyt to stálo 1200000,- já vím almužna-)) na to máme každý...já s t5 měl jen problémy a přiznejme si co to je za dovolenou, když jediná radost z dovolené(Bibione) je, že se vracíte domů a dneska to vyšlo...že jsem se vrátil po vlastní ose. zlatej favorit toho taky mám -)) Proč sakra Faš... dělají takový šity? Na import zapomeńte... tomu je to jedno a stejně vše sami vědí! Proč ukončili výrobu t5 2,5?? No proč, protože se motory sraly a už je to stálo ty záruky moc peněz...To je jako kartrige do tiskárny po záruce to lepíme my...a to jim stačí. Nekupijte si t5 2,5!!! Ted začali to toho dávat 2.0 FSI z pasata brzo....ano to asi bude ok. Ale proč až ted. Přátelé počkejme ještě rok a třeba už pochopí, že kvalita znamená vydržat

Dnes o občanském judu byla firma a koupili si tuarega 4,2 takže 2 mega ...pohoda zadřený motor pohoda IVG jim nic nedá a furt se auto sere...totální průser... já si to nevymýšlím! Prostě němec byl dobrej do roku 1999...takže si kupme fanoše a to se vyplatí!

15.11.2009 | 20:07:00 | Dvořáček Reagovat

Pobavila mne veta : "V servisu je to každému jedno, protože mechanici jezdí ve š 120. a na t5. si stejně nikdy nevydělají..."
Nevim co mas za mechaniky, ale muj mechanik ma fungl novy Mercedes ML, ktery mimochodem slape dobre (i pres to, ze to nejsou nejspolehlivejsi vozy).A pro Honzu : Neni to opticky klam, novy VW jsou kramy ! Muj ma 12 let a je OK, ten co jsem mel predtim si krouzi uz 25 let a nevim o tom zeby byl nejakej problem (jelikoz znam i tehdejsiho majitele).Holt hnusna krize !

15.06.2009 | 18:46:36 | jamieson Reagovat

re pokles kvality

Mne sa zdá,že ide o pokles kvality nemeckých vozov celkovo. Akoby Nemčúri zaspali na vavrínoch a nerobili tak kvalitné autá ako kedysi, všetko tomu nasvedčuje. Možno za to môžu tiež nekvalitné diely ktoré sa vyrábajú kdekade po svete ale nie v Nemecku a nemeckou precíznosťou.

26.02.2008 | 11:03:50 | pietro Reagovat

Drsny

Tohle není recenze, to je nářek! Ne vážně, i z recenzí na tomto serveru vyplývá pokles kvality u VW. Třeba je to jen optický klam, ale působí to tím dojmem. Od VW transporter očekáváme minim.500 000 nebo lépe 1 mil km nájezd, ovšem možná jsme zmlsaní...

25.02.2008 | 22:02:49 | Honza Reagovat