Recenze Honda VF500 Interceptor PC 12
“Hodně silná pětistovka.”

Autor recenze: Honza (23 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1987 Typ motoru:500 Stav km při koupi:25 000 km Stav km nyní:40 000 km Způsob řazení:manuál Status motocyklu při koupi:ojetý Jak dlouho motorku používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: cca 5 l/100 km Vloženo: 29. 5. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí motorka: hodně

Koupili byste další motorku tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na motorce

Špatné benzínové čerpadlo jinak nic.


Hodnocení a zkušenosti s motorkou

Honda VF 500 pc12 byla moje první větší motorka. Motoricky byla podle mě jedna z nejostřejších pětistovek té doby a myslim,že i dnes nezůstane pozadu, čtyřválec do V s 16ti ventily dával motorce hodně slušných 71 koní.

I přes jeji hmotnost, která je a byla 205 kg suchá myslím lítala jako z praku. Maximalku sem jednou zkoušel a byla na hranici 220 km/h, přesně podle tacha 215 a myslim, že by ještě jela vic.

Co se týkalo cestování nebyl sní nikdy problém,pohodlně se cestovalo i ve dvou.na tehdejší dobu byl i podvozek na vynikající úrovni,seřizování tuhosti byla samozřejmost.

Osobně sem měl US model,lišila se třeba v kolech,měla už 3-paprskové liťáky namisto ocelových,ale pořad 16 a 18 palců,tacho v mílích,samozřejmě i v kilometrech,převodovka byla 6ti stupňová,jediný neduh téhle motorky bylo olejové čerpadlo,které bylo poddimenzované a běžne se stávalo ze se přidíraly vačky na předních válcích,ostatně tak jako ne 750,až na litru byl problém odstraněn a taky si hodně lidí stěžovalo na brzdy,ale mě osobně problemy nedělali,daly se přesně dávkovat a účinost nebyla zas tak nejhorší.

Na relativně težkou motorku dva koutouče s 4pistkama a jeden dvoupistek vzadu brzdily slušně,ale jinak uplně suprova motorka do začátku.

Toť můj názor.samozřejmě tenhle můj nazor nemusí zdílet každý.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Honda

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Honda