Recenze Fiat Palio weekend
“Nelituju že ho mám.”

Autor recenze: José (32 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1,2 Stav km při koupi:107 000 km Stav km nyní:119 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 14 měsíců Průměrná spotřeba: ? l/100 km Vloženo: 26. 4. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Už při koupi jsem poznal že je to bouračka( na pravý blatník ) ale náprava byla netknutá a tak jsem do toho šel. Jen v předním světle nebyla žarovka. Jedině co mi trochu kazí dojem je,že má plechovou vanu a tak se jednou taky může stát ,že to prorezne.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jsem s Paliem spokojený,co do výbavy tak, i jízdní vlastnosti jsou O.K. Při koupi jsem nechal udělat rozvody a vyměnil jsem olej a filtry a asi po 6 měsících se rozpadla lamel spojky ,ale to je jen únava materiálu.

Od té doby je klid. Jinak interiér je v pohodě a hlavně se do kufru vejde spousta věcí. Podvozek je možná trochu tvrdší( příčné nerovnosti jsou znát), ale sedí na silnici dobře a na brzdy je spoleh. Dal jsem za něj 80 tisíc loni v únoru a za ty peníze to jde. Výbava je slušná a Filcku bych za to, se stejnou výbavou neměl. Každý mi radil ať neberu Fiata ,že jsou to hujdy poruchové ale je to jenom fáma, nebo pozůstatek dojmů ze starších verzí.

Doporučuji hlavně mladým na rozjezd a i pro rodinné cestování je fajn. Nalítal jsem s ním necelých 12000 za rok a kromě té spojky se nic nepodělalo. Už teď čekám na ojetinu nové verze Palia.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Palio

Vložit komentář

Pro Mara

To s tím imobilizérem někdy dělá když máš udělaný nový klíč k autu. Jestli tak si skoš nechat přehrát kódy na klíči. Teda pokud máš aspoň jeden originální klíč.

29.01.2011 | 13:21:53 | José Reagovat

RE: Pro Mara

Mám stejný problém se startováním, kde příčinou je zřejmě imobilizer (na druhý originál klíč jsem nastartoval). To přehrání kodu jde jen ve značkovém servisu Fiat?

12.04.2013 | 23:03:12 | Vláďa  | 62.245.109.* Reagovat

Fiat Palio Weekend 1,2

Plně souhlasím s hodnocením Josého. Mám Palio od února 2005, je to dovoz ze SRN. Kromě běžné údržby ( výměna oleje, filtru, brzdy ) jezdím bezproblémově. Je to opravdu pohodlný vůz, a stejně jako některé ostatní uživatele mne kamarádi odrazovali, že je to "JEN" Fiat. Najeto mám už přes 45 tisíc km a jsem spokojen. Rodina se do něj vejde, velký zavazadlový prostor, na dovolenou velmi dobrý vůz se solidní výbavou.

17.11.2007 | 16:59:27 | Ranger Reagovat

Plně souhlasím

Díky za tento Tvůj komentář.Je to auto,které je univerzální,stěhovaĺ jsem v něm sedací soupravu.......Nezklamalo......Jen mne zlobí trošku imobilizér,jakmile se kousne tak mi nejde nastartovat.....Musím vytáhnout klíč a po chvíli zkusit opět nastartovat,ale jinak je to pro mne úžasné autíčko.....

28.04.2007 | 17:44:34 | Maro Reagovat