Recenze Fiat Punto 17 TD 46 KW
“Je to velmi dobre auto a viem o com hovorim lebo vlastnim toyotu.”

Autor recenze: STEFAN (33 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:1698cm3 1.7 td Stav km při koupi:100 000 km Stav km nyní:128 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 24. 5. 2007

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Toyota Avensis octavia skoda fabia daewoo lanos.atd.

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vlastne nic,len som ten voz kupil len s jednym klucom a ten moja zena nakonec stratila.podla cisla karoserie vam s talianska kod imobilizera neposlu lebo na tieto rocniky nemaju zaznamy len od r.v.2000.

Fiat v bratislave mi povedal ze zabezpecia priemo s talianska novu riadiacu jednotku zamky ,spinaciu skrinku atd.vsetko cca za 50 000sk!!!!!! tak som si ho dal sam odblokovat za 2000sk.


Hodnocení a zkušenosti s autem

To auto som si dal priniest s Italie,od mojho znameho,aj ked je s talianska tak na moj obdiv bolo v perfektnom technickom stave,malo vymenene zadne brzdy ,komplet nove tlmice monroe!!!novy vyfuk...ja som dal vymenit rozvody a predny simering vsetko cca za 10 000sk.auto bolo trocha buchnute s boku ale skoda reci ,ani som to nedal opravit.voz som kupil pre zenu aby mohla jazdit pre deti do skoly.

Toto auto mi strasne pripomina moju staru dobru ladu 1500 ,velmi sa na to auto ponasa.je to taky maly tank motor ma neuveritelne zimne starty,ked bola pred rokmi taka velka zima u nas minus 18 stupnou tak moji kolegovia s prace ,ked zme isli vecer s roboty domou tak svoje octavie a audiny nevedeli nastartovat a ja na jeden sup.absolutne bez problemou.prevodovka ma ale strasne kratky stali prevod tak jazda s tym vozom pripomina nakladak.motor ma velku silu vobec nie je citit obsadenost v aute.auto je zive a na dialnici dosahuje max.rychlost 165km hod,ale keby to auto malo sestku tak ide urcite aj 200km.

Mam to auto velmi rad a je absolutne spolahlive a to auto nesetrim stahujem v tom material na stavbu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Punto

Vložit komentář

imobilizer

mozete mi poradit co mam robit ked sa mi zablokoval imobilizer na fiat punto ?pocitac aj kable na odblokovanie mam len neviem co s tym ...dakujem pekne...janka

25.01.2010 | 16:56:13 |  Reagovat

Nic proti puntu a dieselu spis naopak...Ale pochybuju jak muze byt 1,7td zivy auto...Jinak at jezdi..

28.07.2007 | 10:10:05 | DonSalieri Reagovat

PUNTO TD

Mozem s tebou len suhlasit. Ja mam sice silnejsiu verziu TDcka 51 KW ale je to podla mna skoro to iste.

Super auticko, hlavne pre mladych. Vela ludi ma od punta odhovaralo, ale ja som sa nedal :) Kupil som ho pred rokom za 80 000SK co bola vtedy cena na turbo diesel velmi dobra. Ma ele okna, servo, tazne, stresne okno, a lacny bol preto lebo mal par buchancov po dveroch s parkovisk. Ale to je maximalne fuk.

Co sa tyka spotreby, tak pri 90 - 100 KM/H mam spotrebu 4,2-4,4 litra. Na dialnici pri 130KM/H mam 5 litrov. S tou zatazitelnostou nesuhlasim, v ramci akceleracie je to citit.

Auto som kupil, vyrachal sa mi tam jeden tlmic, ten som tam dal nahradny s FIAT TIPO asi 3rocny a sedi jak odtial :D . Vyfuk bol v stadiu rozkladu uz ked som ho kupoval, no odvtedy sa nezmenil a drzi jak prikovany. TDckove verzie maju uz nastastie 14 ky pneumatiky, mam tam napchane 185/60 R14, uplne lepsie drzi na ceste.

Vymenil som akurat oba remene, filtre (vzduchovy, olejovy, palivovy) , vymenil som olej a ten jeden spominany tlmic a odvtedy sa mi akurat vyrachala baterka (bola uz stara mala 8rokov) a odisli 2 diody na tachometri co je bezna choroba talianov :D

Inac som s nim bol raz na geometrii. Tam mi povedali ze oprava celeho podvozku vyjde len na nejakych 10 tisic SK. Za tu cenu dostanem 4x tlmic MONROE, nove capy, ramena, torznu tyc, manzety + novu geometriu a to my garantuju ze auto vyjde co sa tyka jazdnych vlastnosti podvozku ako nove. No len mne staci take ake je tak som sa na to vysral :D

23.07.2007 | 16:27:03 | Lubko Reagovat