Recenze Fiat Punto Punto
“Raději připlatit a koupit nový vůz”

Autor recenze: léňa (22 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1,7 TDI Stav km při koupi:128 000 km Stav km nyní:160 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 5,6 l/100 km Vloženo: 21. 11. 2010

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 5.0

Spolehlivost

3
 

Jízdní vlastnosti

3
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

4
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

-zatékání za zadní světlo,
- zatékání pod anténou na střeše,
- stálé problémy s elektřinou,
- problémy v zimě,
- vady stářím auta: startér, žhavení, brzdy, vzduchový ventilátor,velmi rychlé zahřátí auta, protéká chladič, zadní náprava vyměněná, posilovač řízení vyměněný, nutné utěsnění motoru. Časté výpadky odstřikovačů


Hodnocení a zkušenosti s autem

Při mé první koupy auta, jsem se rozhodla pro levnější variantu Fiata. Autko je malé a interiér super. Se starším autem však nastávají problémy. Čím méně eletřiny, tím lépe, což v mém případě neplatí. V zimě problémy se startováním, přitom koupena lepší baterka s vyšším výkonem.Zatékání vody za zadní světlo. Při výměně žárovek složitá manipulace. Vše se kazí- prostě vše- ale to při koupi starého auta je normální.Je to malinké městské autko, ale na delší trasy nepoužitelné.Nejsem náročná na výber aut, ale na další auto se lépe připravím.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Punto

Vložit komentář

Nebo za 159900,-se dá už koupit Dacia Logan - místa dost v kufru i kabině.

22.11.2010 | 17:05:12 | marne Reagovat

Abych to dokončil, až to budeš dělat příště, tak můžeš zůstat i u Fiata, ale kup si nejlevnější novou Pandu a bude to pár let sloužit. Dá se koupit za 154900,- nic levnějšího se nesežene, uvnitř to tak malinké zas není. Podle recenzí a co jsem slyšel od majitelky, která má teď druhou Pandu, je to schopné určitě 3 roky jezdit bez problémů, spotřeba nízká. Výbava žádná, ale co tam není, to se neporouchá a za ty prachy...Pokud ani to z finančních důvodů nejde, pak babo raď. No, babo radši ne, ale někdo zkušený, kdo má zájem pomoci - to se ale těžko pozná. Takže možná radši jezdit busem a vlakem, páč se starým autem je to kolikrát ještě větší adrenalin a dobrodružství, než hromadnou dopravou.

22.11.2010 | 15:51:56 | Itall Reagovat

Když si jde žena koupit ojetinu, je dost pravděpodobné, že spláče ned výsledkem. To se může stát i lidem, kteří tomu trochu rozumí. Ale jako první auto vybrat dost ojetý Fiat, ještě s dieselem a el. výbavou, to není šťastné. Takže - až to budeš dělat příště.... :-)

22.11.2010 | 15:40:50 | Itall Reagovat