Recenze Fiat Punto Grande Punto
“Skvělé auto s atraktivním vzhledem.”

Autor recenze: Mike (26 let),
Královéhradecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2006 Typ motoru:1,4L 8V 77k Stav km při koupi:10 000 km Stav km nyní:40 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 5,8 l/100 km Vloženo: 6. 10. 2010

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

4
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Seat Ibiza

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ihned po nastartování (teplém i studeném) auto zahlásilo přehřátý motor a hned se vše srovnalo a fungovalo OK. Závadu odstranil servis ještě v záruce údajnou výměnou řídící jednotky.

Po 4. letech cosi prasklo ve dveřích u řidiče a přestalo fungovat el. stahování okénka. Jen náhradní díl bez práce stál 2500,-

Občas se zozsvítí kontrolka s doprovodným nápisem na displeji že něco nefunguje. Např. posilovač, airbag, brzdy,... vše však funguje zcela normálně a kontrolka po chvíli zhasne.

Občas nebliká. Především v mokru nebo při tuhých mrazech.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S Puntem jsem maximálně spokojen. Až na občasné neopodstatněné svícení chybových kontorlek, jak uvádím v poruchách, je zcela bezproblémové a spolehlivé. Nikdy mě nikde nenechalo. Při slušné jízdě je spotřeba ve městě 6,5l mimo město 5l. Díky tvrdšímu podvozku drží v zatáčkách jak přibité. Verze bez klimatizace bohužel nemá prachový filtr, takže do kabiný létá vše včetně menšího listí. Pro posádku je auto dostatečně prostorné, o místo pro nohy neni nouze vpředu ani vzadu. Kufr je s přihlédnutím ke třídě auta přiměřený. Auto je vhodné pro jedince nebo pár. Do rodiny s dětmi bych si ho právě kvůli velikosti kufru určitě nepořídil.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Punto

Vložit komentář