Recenze Fiat Punto 1.2 ELX
“Spokojnosť.”

Autor recenze: Rasťo (32 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:1242 / 54 kW Stav km při koupi:100 000 km Stav km nyní:110 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 měsíce Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 23. 1. 2006

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat Brava

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Poruchy nemalo žiadne, ale pri kúpe som vymenil olej, filtre, náplne, rozvody + kladku. Trošku ma hnevali predné tlmiče. Vymenil som manžety a bolo OK.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Punto je svižné, super autíčko na cesty, či už ide o dlhé alebo krátke vzdialenosti. Vlastním aj Bravu 1.6 77kW a tiež nemôžem povedať krivého slova. Fiat je podľa mňa dobré riešenie - za málo peňazí, veľa muziky. Presvedčí aj cena náhradných dielov. Každí s týmto názorom nemusí súhlasiť, ale to nechám na nich.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Punto

Vložit komentář

teď už vím kdy je správný čas na koupi na podruhé

ahoj lidi koupil jsem si na první pohled krásný autíčko,1.2. 54kw 92000 km,výměny rozvodů,oleje atd.je samozřejmostí,ale to už asi víte.a taky víte i já jsem se přesvědčil z těchto recenzí,že dosažením těchto km začíná nekonečný vítr v peněžence.měl jsem ho rok najezdil 15000km a dvojnásobek km vrazil v korunách.k běžným počátečním vkladům se přidala spojka,tlumiče,homokineťáky,kuláky,výfuk,kotouče,destičky,zadní brzdy,lanka ruční brzdy,silentbloky na zadní nápravě,(sice se to nepočítá,ale rozbité boční okno a ukradené rádio a vše co nebylo přišroubované)a až už jsem toho měl dost tak si podal inzerát na prodej,na druhý den mi prasklo těsnění pod hlavou,praskla i hlava.Nepočítám spotřebu průměr 7.5 l.druhé dítě na cestě,nemožné vložit kočár do kufru.pomalé el.okna,těžko řaditelný 2 stupeň při podřazování,teď v zimě mlžení a mlžení oken.Tak teď vím že koupit Punto se vyplatí jen nové,ale to už není žádné,nebo počkat a koupit to co má najeto cca 120000km,to už budete mít jistotu že to ten blbec všechno opravil před váma.teď sem koupil mareu weekend 1.6 16V LPG a doufám že zase nezačíná další blbcův úspěšný rok.PUNTO je krásný a určitě pro mnoho lidí spolehlivý auto,záleží na tom pravém kousku.auta jsou akcie rovnající se kurzu dollaru,to ví každý,ale dá se těmhle věcem předcházet těmitostránkami,nepište jen jak je skvělý pište i méně povzbudivé recenze,ušetříme si hodně času i peněz.s pozdravem Pavel

18.01.2008 | 15:15:08 | pavel Reagovat

Ahoj Rasťo

Vlastnim Fiat Punto 1.2 a jsem s nim také nad míru spokojená. Trošku mě potrapily špatné svíčky, ale už je spraveno. Plně souhlasím s tvým názorem, že Fiat je dobré řešení za málo peněz. Měla jsem i Fiat Uno, který mi také dobře sloužil.

03.03.2006 | 09:15:05 | Veronika Reagovat