Recenze Fiat Ulysse 2e
“Za rozumný peníz dobré auto.”

Autor recenze: Zdeněk (45 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1995 Typ motoru:1988 Stav km při koupi:123 000 km Stav km nyní:180 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 10,5 l/100 km Vloženo: 20. 10. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.6

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Saab

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Kromě níže popsaných drobností, jen běžné výměny brzd. destiček + kotoučů vpředu, výfuku a náplní. Vše za rozumné ceny když víte kde hledat.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jsem koupil jako služební na zámečničinu, ale je tak dobré, že ho používám jako rodinné již 2roky.

O vnitřní velikosti a možnosti odvézt od kola po skříň již napsali ostatní. Po nasazení sportovního filtru, lepších svíček a oleje jezdím sportovně okolo 10l/100km ( čtyř člená rodina ). Výměna zadních tlumičů, uložení př. tlumičů mne čeká, ale nebude to nijak cenově drastické. Jediná větší závada - utržený úchyt motoru na straně u spojky ( dva šrouby). Mohli to lépe vymyslet.

No jsem zámečník a tak jsem si poradil. ( oprava 25.000,- a to se mi zdálo dost). Další drobnost - zlobí druhý elektrický šíbr, ale stejně jsem jej moc nepoužíval. Jinak je velmi příjemné sedět výš a vydět dál hlavně při předjíždění na horizontu. Při jízdě v noci máte taky super rozhled. Mimochodem možná bych prodal jednu prostřední sedačku - tu užší.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Ulysse

Vložit komentář

Damonde, nic proti obsahu tvého příspěvku, ale že jsi na základce chodil víc za školu, než do školy? :-)

28.12.2010 | 22:29:26 | 103.103 Reagovat

fiata už nikdy

Tohle auto jsem vlastnil necelý rok.Po předchozí zkušenoti s Fiatem jsem tvrdil že mi nesmí do baráku,ale nechal jsem se ukecat od manželky.Za necelý rok jsem najel 20000 km jenže pořád se muselo opravovat.Při koupi rozvody to je automatické,ale pak to začalo spojka poté se rozsypala spínačka a začly zlobyt zámky dveří.Když jsem toto opravyl pak začly brzdy nejdříve hlavní brzdoví válec ten jsem přetěsnil a hned na to začal protékat zátěžák.Po jeho víměně odešel startér a po jeho repasi prozměnu palivová pumpa.Na závěr to byla řídící jednotka.Ještě že si většinu oprav dělám sám jinak bych se nedoplatil za práci jen v cenách dílú to stálo majlant.Tolik peněz jsem za rok nenacpal do žádného auta.FIAT a žádné Italské mi opravdu už nikdy nemí do baráku.Ti co je chválí jsou blázni kterýk když se jejich auto pozpa tak to zase složí a řeknou že to je s každým autem.

28.12.2010 | 22:04:47 | damond Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Fiat Ulysse