Recenze Ford Focus C-Max
“Dobré auto za prijateľnu cenu.”

Autor recenze: mkovesi (35 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:1.6TDCi Stav km při koupi:8 km Stav km nyní:3 100 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 2 měsíce Průměrná spotřeba: 5 l/100 km Vloženo: 10. 5. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Nie, nemalo.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Som majiteľom nového Fordu Focus C-Max. Mam najazdene niečo cez 3000km. Auto má vynikajúci podvozok, sedi na ceste ako prilepené, v zákrutách sa nenakláňa. Riadiaca páka auta je velmi dobrá - presne radenie. Spotreba je zatiaľ v rozmedzí 4.5 - 5.5 na 100km. Auto je podľa mňa dostatočne dynamické (okolo 11-12s z 0 na 100 ) na účel, ktorý používam - rodinné auto. Motor dobre ťahá a má vynikajúce brzdy.

Zatiaľ som neskúsal jeho hranice. Kufor má pekne veľký a je v ňom dostatok miesta aj pre cestujúcich na zadných sedadlach. Mam výbavu trend.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Focus

Vložit komentář

C-max 1,6 TDCi

Mám toto auto už 1,5 roku a bez závad. Vůbec nevím co bych mu vytknul. Když jedu normálně(dodržuji předpisy) můžu jet bez problému za 4,2 litru nafty. Razantněji - 5,0 litrů. Po dálnici když na to šlápnu - 6,2 litrů. Max ve 4 lidech 190 km/hod. a ještě jsem nebyl na maximu. V tomto autě se dá sedět celý den a vylezete z něj jak z křesla. Z jiných nejmenovaných aut se narovnávám několik minut. V C-maxu jsou sedačky hodně vysoko a sedíte jako na židli-to je obrovská výhoda. Jinak jízdní vlastnosti jsou opravdu velmi dobré, auto sedí jak v kolejích a ze silnice ho neutrhnete...V poslední době jsem zjistil u konkurence(a nejsem sám), že se mlží ráno a k večeru přední sklo. Zdá se to směšné, ale když se toho nemůžete zbavit ať děláte cokoliv, tak je to k pláči.. To u svýho C- maxe neznám i když mám zapnutou klimatizaci v létě...Jinak výbava špičková, dešťový senzor se zdál ze začátku zbytečný, ale později jsem zjistil, že je to výborná věc. Stmívací zpětné vnitřní zrcátko-taky dobrý, duální klimatizace-vynikající nápad.

05.06.2008 | 23:48:52 | frapi Reagovat

Mondeo <-> C-MAX

Ahoj, potřebuju nové auto a rozhoduju se i mezi Mondeem a C-MAXem. C-MAX mi připadal vnitřně malý a motor 1.6 slabý. Máte někdo možnost porovnat tyto dva vozy?

06.06.2006 | 12:12:21 | kutil Reagovat