Recenze Ford Focus kombi TDCI
“Plná spokojenost,není co dodat.”

Autor recenze: baca (40 let),
Plzeňský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1,8 TDCI Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:130 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 27. 2. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Focus kombi tdi

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ne!


Hodnocení a zkušenosti s autem

Je to druhý focus kombi který mám,i v případě prvního TDi jsem byl velmi spokojen ale motor TDCI je zas o kus dál najel jsem 130 tis.km za 3 roky,spotřeba 5,2-5,6l/100km,jízdní vlastnosti super, vůz je stále bez jakýchkoliv problémů ale končí mi opět leasing a tak musí do světa.

Mám objednaný opět Focus ale tentokrát C Max TDCI.I v servisu jsem byl spokojen,ceny spotřebního materiálu a garančních prohlídek jsou příznivější než u škodovky.

Jen ještě zdůrazňuji nutnost používat co nejkvalitější naftu protože systém Commonrail je na kvalitu nafty velmi náročný.Já jezdím tankovat výhradně na Shell a věřím tomu,že se mi to vyplácí na stavu motoru a hlavně vstřikovačů.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Focus

Vložit komentář

Úplný súhlas. Na Slovensku je všetko zo Slovnaftu (až na veľmi zriedkavé výnimky OMV). POZOR si treba dať na malé pumpy s výhodnými cenami, kde sa ako nafta predáva často vykurovací či iný menej zdaňovaný olej cinknutý trochou petroleja...

03.10.2008 | 20:44:07 |  Reagovat

Kvalita nafty

Na Slovensku aj v Cechach je jedno na akych pumpach cerpate naftu, pokial su to premiove znacky pump(nie dedinske). Vsetky tieto znacky beru vacsinu svojich produktov od slovenskej rafinerie na Slovensku a ceskej rafinerie v Cechach. Dovoz vlastnych je minimalny, alebo dokonca nemozny. Ponukaju len svoju obchodnu znacku, ale nakupene produkty, ponajviac obohatene o svoje aditiva, ale aj to nie vo vsetkych pripadoch.Teda vsade je ta ista nafta a ked Vam to lepsie "taha" na Shell tak je to len subjektivny pocit. Zalezi hlavne od obsluhy konkretnej pumpy, ako sa stara o technologicke zariadenia na svojej pumpe.

10.04.2007 | 13:35:47 | LGA Reagovat