Recenze Ford Scorpio 2.9i ghia
“Ještě dlouho mi poslouží.”

Autor recenze: pavlík (22 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1987 Typ motoru:2.9 v6 Stav km při koupi:260 000 km Stav km nyní:270 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 7 měsíců Průměrná spotřeba: 12 lpg l/100 km Vloženo: 30. 4. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: už hodně

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Od doby co vozidlo vlastním jsem mněl problémy pouze se zámkem zadního kufru a signalizací opotřebení brzdového obložení za zmínku stojí i závada ve vyhřívání čelního skla-rozmrazuje se mi jen jedna polovina skla.

Zadní vyhřívání mi nejde vůbec vypínač už nevydržel.jinak na vozidlu se neoběvily žádné velké závady jen takové co se vždy vyskytnou po koupi vozu-banality.


Hodnocení a zkušenosti s autem

scorpio je na svůj věk velmi pohodlný a spolehlivý vůz.co se týče výbavy:kůže,klima,kompletně vše v el. a jiné vymoženosti nemají například i o dost mladší vozy.motor 2.9i je výborný tahoun zvláště,když spoluprácuje s manuální převodovkou,ale pro normální provoz 2.0 si myslím že úplně stačí.nevýhoda vozu je těžký předek a lehký zadek u 2.9 si člověk musí při horší přilnavosti vozovky dávat větší pozor na plyn.

Koroze mně u vozu netrápí.votidlo má tažné zařízení na 2t což je velká výhoda a o lpg které je v něm teprve 4roky ani nemluvím-na lpg jezdí ještě líp jak na benzín a provoz 2kč/km je jedinečný na takový obsah.

Co se týče kufru uvítal bych více prostoru jinak jak shrnu všechny klady a zápory tak scorpio je jedinečný vůz pro ty kteří chtějí mít luxusní a prostorný vůz za pár korun,ale chce to si jen pořádně vybrat né všechny jsou v dobrém stavu a spolehlivé.já jsem s tím svým velice spokojený.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Scorpio

Vložit komentář