Recenze Ford Transit 100T260
“Jsem velice spokojen s tímto vozem.”

Autor recenze: Halfi (25 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2002 Typ motoru:2,0 TDCI Stav km při koupi:130 000 km Stav km nyní:175 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 17. 1. 2007

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat Ducato

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

S předchozí nedobrou zkušeností s Fiatem Ducato, kdy jsem ztrávil více času v servisech než na cestách, jsem se odhodlal ke koupi Fordu Transit.

Během ročního ježdění a najetých cca 45 000 km byla nutna akorát výměna sylembloku na pravém předním kole. Jinak auto jezdilo naprosto spolehlivě a bez závad.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S Transitem jsem byl za rok každodenního používání naprosto spokojen.

Motor 2,0 TDCI je na tento typ auta, co se týče výkonu dostačující, spotřeba na přijatelné úrovni.

Jen je škoda, že se nekombinuje se 6-stupňovou převodovkou. Na dálnici při výšších rychlostech bych tuto kombinaci mile rád uvítal.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Transit

Vložit komentář

Šestikvalt chybí, zvlášť u verzí pro dopravu osob

Jezdím se stejným autem a mám i podobně pozitivní zkušenost. Celková spolehlivost velmi dobrá, pouze drobné mouchy jako má každá auto, natož dodávka, která dostává pořádně do těla. Souhlasím s tím, že autu chybí 6. převod nebo aspoň delší 4. a 5. rychlost. Bodlo by to tomu, kdo jezdí častěji po dálnici. V tom mě Ford trochu zklamal, že i u poslední verze nabízí šestikvalt jen u motoru 2.4 l, a to ještě jen u silnějších verzí. Předokolky s motorem 2,2 l se musí spokojit jen s pětikvaltem i u motoru 130 PS. U dodávky by mi to tak nevadilo, ale zvažoval jsem koupit šestimístný kombi s hnaným předkem, ale ve 130 km/h už je v autě větší hluk než by bylo zdrávo. Drtivá většina konkurentů už dnes nabízí šestikvalty i u slabších verzí.

19.01.2007 | 21:18:35 | Slávek Reagovat