Recenze Mazda 6 Wagon
“Bezkonkurenční za tyto peníze.”

Autor recenze: Zdeněk ,
Královéhradecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2003 Typ motoru:2,0 turbo 100kW Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:19 000 km Způsob řazení:manuál Průměrná spotřeba: 6-6,5 l/100 km Vloženo: 29. 5. 2004

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.7

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto nemělo žádné poruchy, jen mírně drhl volant. Projevovalo se to nepříjemným lupáním a pocitem v rukou. Odstraněno bylo velmi lehce po tel. rozhovoru s technikem servisu a to uvolněním aretace seřizování polohy volantu a několikerým zahýbáním s uvolněným volantem.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Dříve jsem nechtěl o Japonci ani slyšet, ale když mě kamarád přesvědčil, ať s ním jedu do autosalonu se na to podívat, byla to láska na první pohled.

Po zkušební jízdě už nebylo o čem váhat. Jezdil jsem s mnoha podobnými vozy, ale tak svěží jsem si v jiném nepřipadal. Pravda, malinko vyšší spotřeba než u konkurence tam asi je, ale ono s tím také nejde jezdit pomalu.

Krouťák 310Nm a 100 kW dokáže své. Když to hodně škrtím /ale to se nesvezu/, jedu průměr do 5,5, normálně okolo 6,3-6,5. Je to jedno z nejhezčích aut ve své třídě a prostoru má habaděj ve všech směrech.

Výbava je naprosto super, nic mi příliš nechybí. Audio hraje na tuto třídu skvěle, klimatizace je bezproblémová, prostě radost otočit klíčkem a jet. Vybíral jsem hodně dlouho, ale vůbec nelituji.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Mazda 6

Vložit komentář