Recenze Peugeot Partner
“Průměrné svezení, nadprůměrný prostor.”

Autor recenze: adda (31 let),
Olomoucký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:1,6 16V Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:135 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 7,8 l/100 km Vloženo: 10. 4. 2008

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 5.0

Spolehlivost

7
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Peugeot Partner

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

90 000 km výměna alternátoru (v záruce).

105 000 km prasklý samostav spojky (v záruce).


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto používám jako služební vůz, ročně najedu okolo 60000 km. Je prostorné, jak pro posádku, tak převážený materiál. Jelikož jezdím dlouhé trasy, jsou měkká sedadla naprosto nevyhovující. Mají krátké podsedáky a nízké boční vedení, takže v zatáčkách se v nich moc jistě necítím.

Po 4 hodinové cestě z nich bolí nohy a záda. Interiér je líbivý, ale z některých plastových dílů již odpadá stříbrný nástřik. Nákladový prostor je velký, ale pokud je namontována dělící přepážka, využitelnost prostoru klesá. Za jízdy je uvniř poměrně dost hluku a to jak od kol, tak mtoru, ve vyšších rychlostech (kolem 130 km) se projeví netěsnost dveří. Motor má hlučný chod při volnoběhu jak za studena tak po zahřátí.

Motor netáhne v nízkých otáčkách (až do 2500 ot.), pomalá jízda dokopce (např. po lesní/polní cestě nebo v zástavbě) je přímo utrpením, zvlášť má li auto 15" kola. Většinou je třeba jet na 1 rychl. stupeň aby auto kopec vyjelo. Pro předjetí je třeba vždy podřadit a vyhnat motor do otáček. Průměrná spotřeba je 7.8 l/100 km. Auto brzdí průměrně, z vyšších rychlostí podprůměrně.

Do zatáček se auto docela naklání a je citlivé na boční poryvy větru. Až na dva případy, kdy mě musela odvést odtahovka do servisu (rozsypaný alternáto a prasklý samostav spojky), je auto poměrně spolehlivé.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot Partner

Vložit komentář