Recenze Renault Kangoo 1,5dci
“Dobré a spolehlivé auto.”

Autor recenze: vita (43 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2003 Typ motoru:1,5dci Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:60 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 4. 3. 2008

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Astra

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto nemělo žádnou poruchu.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vlastním Renault Kangoo přes 4 roky /1,5dci,80k/ a jsem s ním velice spokojen. Je to firemní vozidlo, kterým tahám přívěs s krytinami o hmotnosti cca 1500 kg a ještě se mi nestalo, že by mě toto auto zklamalo. Mám ujeto 60 000 km, aniž bych ho nějakým způsobem šetřil. Je ideální jak pro firmu, tak i pro rodinu.

Co se týká pohodlí, je celkem prostorný s množstvím praktických přihrádek a úložných prostorů. V zimě jsem nikdy neměl problémy se startováním, a to parkuji venku na otevřeném prostranství. Motor se po zahřátí chová kultivovaně a ve vozidle při jízdě je slyšet minimálně.

Karosérie je i po čtyřech letech (umývám 4x ročně) bez jakékoliv rzi a barva je po umytí jako nová. Přední brzdové destičky jsem měnil pouze jednou, a to po asi 40 tis. km. díky mé jízdě "plyn, brzda".

Na vozidle se mi hlavně líbí, že při nízké spotřebě nafty (5,5 l - 6 l) je motor živý a zachovává si výborný tah i při vyšších rychlostech. Jediné, co bych mohl vytknout, je vyšší pořizovací cena vozu při lepší výbavě.
Neváhal bych si znovu koupit nějakého Renaulta, nyní uvažuji o Renautu Trafic. S pozdravem V.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Kangoo

Vložit komentář

Kdyby jsi se chtěl auta zbavit dej vědět, sháním toto autíčko na práci.Už doma mám renaulta a celkově myslím že to je slušné auto za rozumné peníze.

18.03.2008 | 09:52:50 | Laďa Reagovat