Recenze Renault Kangoo
“Spolehlivost.”

Autor recenze: Paťan (33 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1.5dci Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:148 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 7-7.5 l/100 km Vloženo: 4. 1. 2008

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 5.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

3
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Renault Expres

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Dvě závady v záruce, vadný spoj na elektoinstalaci, závada se projevovala snížením výkonu a rozsvícením kontrolky řízení motoru, bezplatně rychle odstraněna. Vadný termostat, bezplatně vyměněn v záruce.

Další jen běžná údržba, destičky cca po 60-70000 km, kotouče přední náprava a rozvody cca 120000 km. V nejbližší době očekávám výměnu turbodmychadla a možná i nějakého vstřikovače.

Po zkušenostech s Renaultem Expresem je to naprosto spolehlivé auto. Možná jsme dostali dobrý kus, ale určitě doporučuji. Možná bude lepší i benzínová verze, protože odpadá nákladný servis s common railem a turbodmychadlem. K tomu všemu cena nafty!?


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vozidlo bylo koupeno jako nové a stále jezdí bez poruch. Bude čtyři roky staré a bude mít najeto 150000 km, zatím se nám nestalo, že by jsme neodjeli, nebo nedojeli! Univerzální pracant do práce i rodinu, není to žádný sprinter, ale na tak malý a slabý motor tahne slušně, spotřeba cca 7 -7.5 litru stylem brzda plyn i po městě.
Při 140 km/h motor točí cca 3500 ot/min.

Nemám auto pro práci, ale pro užitek, takže neřeším drobné vrzání, skřípání apod, ale všechno slouží jak má, teda zatím. V zimě startuje na otočení a i při velkých mrazech jezdí bez aditiv!!!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Kangoo

Vložit komentář