Recenze Renault Kangoo
“Výborné auto.”

Autor recenze: Misula (37 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1500 dci Stav km při koupi:3 km Stav km nyní:34 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 6,4 l/100 km Vloženo: 3. 3. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Peugeot

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Moje auto mělo první poruchu,když mělo najeto asi 10 000km. Po dlouhé jízdě z Francie, když jsem zastavil u benzínky jsem opět nastartoval a začala na mě blikat kontrolka se symbolem motoru. Při návštěvě servisu závadu odstranili do dvou dnů s tím že odešel ventil který přepouští část výfukových plynů zpět do sání.

Závada se projevovala tak, že auto jelo jako divoké. Motor při zrychlení dost černě kouřil Připadal jsem si jako v Octavii 90koní. Po opravě jsem si položil otázku zda ten ventil nebrzdí výkon motoru na úkor ekologii.

Druhá závada byla po dalších 2 000km. Odešel reostat plynového pedálu. Závada se projevovala tím, že motor vynechával při přidání plynu. Nyní mám 34 000km a jsem spokojen.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Celkově jsem s autem spokojen.Teď když je zajeté(nějak jsem ho od vyjetí z autosalonu nešetřil) jede jako když má 80 koní. Motor jde od spoda a při ostřejší jízdě, není problém dostat se na 8 litrů nafty. Naopak při pohodové jízdě klesá spotřeba na 5litrů. Motor má při svém obsahu neuvěřitelný kroutící moment. Není problém předjíždět i silnější vozy, zvlášt do kopců nebo když je naložený vůz.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Kangoo

Vložit komentář