Recenze Renault R9 TL, GTL
“Průměrné auto.”

Autor recenze: friktion (20 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1983 Typ motoru:1397ccm Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 7/100 l/100 km Vloženo: 5. 6. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.2

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto koupil Bratr, dal mi ho k narozeninám, obratem sem si koupil druhého na ND. Zjistil jsem že to bylo dobře, obyčejné světla šly pryč, dal jsem tam halogeny.

Pak nějaké drobnosti, před pár dny což bylo zhruba 30.05.2006 mi praskla zadní torzní tyč, naštěstí je chycena jen na čtyřech šroubech takže teď čekám až budou mít kamoši v servisu volno, doufám že vydrží dlouho, protože třetí už nemám, dál sem měnil zhnilej blatník, vičo rozdělovače, protože když prší a navlhne tak nechtěl startovat.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S autem sem velice spokojený, myslim že je rozhodně lepší si koupit starší zahr. auto, než pitomou škodovku, která se polámává ještě třikrát víc než zahr. auto. Takže to vyjde prakticky na stejno.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault R9

Vložit komentář

elektroinstalacia

Mam velmi dobru skusenost s R-9 1,6GTD.
Je to 84 rok vyroby, spotreba sa pohybuje medzi 4,3-5,2l/100. Ma najazdenych cca 580tis km a este vzdy ma dost dychu. Vstrekovanie paliva BOSCH je spicka je tichy, v zime startuje na brnk.
Asi jedine co by som mohol tvorcovi automobilov vytknut je ze po 23 rokoch sa mi praskol poistkovy plosny spoj a praska aj izolacia el instalacie.
Ak by bolo mozne kupit R-9 novy urcite si ho kupim, lebo jeho jazdne vlastnosti su neopisatelne!!!

05.10.2008 | 23:00:24 | Juri Reagovat

Môj Renaultik

S tymto autom mam uz dost vela skusenosti, kupil som ho v novembri 2007 od mojho dobreho kamarata,najprv som vahal,ale potom som si povedal,ze radsej nieco starsie zahranicne ako blbu skodovku.a dobre som urobil.zatial som na nom menil iba starter,lebo ten bol uz pri kupe poruseny,dalej som vyvaral tlmice,menil gulove capy a sviecky,no a co na kazdom aute,tak to boli:brzd.platnicky a gumy.Tento Renault je ciernej farby,je na nom urobeny tuning a som s nim velmi spokojny a odporucam ho kupit aj vam ako zacinajucim vodicom.Na to ze je to stare auto tak hodne vydrzi.

02.05.2008 | 11:51:03 | chirki Reagovat