Recenze Seat Ibiza 1.4 16V 55 kW.
“Zatím jsem velmi spokojený. ”

Autor recenze: brumla (19 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:1390 / zážehový Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:20 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 6.5 - 7.5 l/100 km Vloženo: 16. 9. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit Fiat Tempra

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Prozatím žádné. Jsem s ním maximálně spokojený.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Co se týče vzhledu vozu, je velmi pěkné. Hlavně se mi líbí zadní sdružené svítilny, které mají čirou optiku. Co se týče výbavy, tak jsem volil nejlevnější variantu označenou " REFERENCE ". Tento vůz byl v akci, tak skrz ni má dálkové ovládání centrálního zamykání a elektricky ovládaná přední okna. Velice musím pochválit variabilní posilovač řízení. Z volantem se otáčí velice lehce a příjemně. Co se týče pohodlí, tak je velice pohodlné. Jen co mi vadí je, že je dost omezený prostor na zadních sedadlech.

Co se týče výkonu motoru, tak si myslím že by mu prospělo pár plnokrevníků navíc. Motor se probouzí z nízkých otáček dost pomalu, ale při otáčkách nad 2500 otáček chytne druhou mízu a jede vcelku dobře. Motor je dobře utlumen a jeho hlučnost se lehce projevuje až při překročení 4000 otáček. Od podvozku se lehce ozývá zvuk odvalujících pneumatik ale není to tak hrozné. Spotřeba se pohybuje kolem papírových 6.5 litru.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Seat Ibiza

Vložit komentář

Seat je krasny auto,ze je to hnusny srot to napiše jenom zavistivec a trouba,ktery ani trochu autum nerozumi.

09.07.2009 | 18:37:33 |  Reagovat

Seat že je spolehlivý?A od kdy,vždyť je to hnusný šrot!

17.10.2007 | 10:38:33 |  Reagovat

ibiza

Jsem s tímto vozem velice spokojen,jízdní vlastnosti velmi dobré,spotřeba přijatelná,hlučnost motoru nízká,sedačky velice pohodlné,velmi dobře sedí na cestě a to i při vyšší rychlosti a v zatáčkách,přitažlivý design,výborný posilovač řízení,účinné brzdy,pouze bych tomuto modelu vytknul dva nedostatky...málo místa na zadních sedačkách a dosti tvrdě naladěný podvozek,který sice umožňuje vozu dobře držet stopu a stabilitu,čímž nedochází ke kymácení se na nerovnostech,avšak právě tužší nastavení podvozku se poněkud nepříjemně projevuje na nerovnostech,vyjetých kolejích apod.,ale jinak je to vůz spolehlivý,dostatečně výkonný.Doposud jsem s ním neměl žádné problémy,žádné závady,jsem s ním spokojen a myslím,že i na příště bych zvažoval o koupi vozu zn.SEAT.

17.10.2007 | 10:36:11 | Referenc Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Seat Ibiza