Recenze Seat Ibiza
“Živé vozítko co poslechne plyn na slovo.”

Autor recenze: Ibizátko (17 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1991 Typ motoru:1,2 Stav km při koupi:125 000 km Stav km nyní:151 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 6-7 l/100 km Vloženo: 17. 8. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 105 L

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Jedná se o auto, které je staré a proto se člověk vždy setká s problémy jako ložiska, části výfuku, brzdy atd. , ale jinak na něj nedám dopustit je to malý žihadlo 52kw, na tak malé auto je něco co ho dokáže rozhýbat během chvilky..


Hodnocení a zkušenosti s autem

auto jezdí denně a za měsíc má tak 2000 km. po dálnici jsem z něj bez problémů dostal i 160km/hod ale to je spíš velký adrenalin.V zimě jezdí skvěle. Starty bez problému a topení lepší než leckteré novější auto.spotřeba je v závislosti na tom jak moc tomu člověk šlape. Jinak i v červených otáčkách to má pěkně sportovní zvuk, který mě vždy škádlí:-)je to auto, které se dá využít i pro sportovnější jízdu kdy do 3rychlostního stupně je až překvapivě živé.

Na svůj věk je dobře ošetřeno proti korozi , ale neznamená to že nekvete, přesto ve srovnání třeba s Felicií které po 5ti letech odejdou páté dveře rzí je to zlatá práce.náhradní díly jsou relativně dobře dostupné a to i cenově když člověk chce tak si může něco provést i doma na koleni..

Celkové hodnocení je velmi kladné, protože na svůj věk je to moc dobře propracované auto. Člověk nesmí brát třeba plastové pojetí interiéru ale jinak myslím že ještě nějakých pár desítek kilometrů s ním klidně najedu

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Seat Ibiza

Vložit komentář