Recenze Seat Inca 1.4 , r.v. 2000
“Dobrý pickup!!”

Autor recenze: Dejf (25 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:1.4 , 44kw Stav km při koupi:91 000 km Stav km nyní:137 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 7,5 l/100 km Vloženo: 11. 3. 2010

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.2

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Vectra B

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Inca měla zatím jen jednu závadu a to indukční cívku , tam byl veliký problém, jelikož to vypálilo imobilizér. Co se týče vážnějších závad do budoucna, tak už je trošku načatá převodovka, motory 1.4 pro Ibiza, Condoba, Caddy, Inca, Polo na to velice trpí. Po shrnutí absolutně bezproblémové užitkové vozidlo.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Co se týče jízdních vlastností, tak tam bych byl malinko kritičtější. Zadní náprava má listová péra a je velice předymenzovaná, takže zadek je velice tvrdý (díry , nerovnosti). Na druhou stranu Vás v zatáčkách dobře drží a nevyvedou Vás jentak do škarpy. Spotřeba u těchto pikapů s motorem 1,4 je dost vysoká a to díky nástavbě, odpor vzduchu tam je znát. Ve městě není problém jezdit až za 8-9 litrů, mimo město okolo 7litrů. Převodové stupně jsou vychytané, na rozjezd docela slušná akcelerace, pak už je to horší. Inca a dílenské zpracování je celkem dobré, až na začínající korozy lemů , dále u zadnách světel a olejová vana je rezavá jako lyška. Problém je, že u těchto motorů nedávali plastový kryt pod motor, tím to velice trpí, zejména když jedete na myčku se spodním mytím (ložiska, anternátor atd) Vyřešil jsem plast pod motor z Pola Classic, pasovalo to perfektně a je klid. Malý problém občas nastane, když auto dlouho někde stojí se zataženou ruční brzdou, pak musím klepnout do bubnů aby se to vbůbec pohlo (jde to odstranit vyčištěním bubnu) . Možná že někdo má stejný názor jako já, že přední splácaný nárazník s plechů a plastů u Inci je hrozný, proto jsem vyřešil po svém, po malých upravách jsem vyměnil celý nárazník z Caddy a spoiler z Cordoby TDi, vypadá to výborně doporučuju. Je to znát že je to vozidlo staré koncepce ale pomocník je to perfektní a s minimálními náklady, když pominu spotřebu. Jsem jinak spokojen.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Seat Inca

Vložit komentář