Recenze Škoda Superb 525tds
“Levné drahé auto.”

Autor recenze: totalman ,
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2003 Typ motoru:2800 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:37 000 km Způsob řazení:manuál Průměrná spotřeba: 12-13l l/100 km Vloženo: 23. 2. 2004

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 4.0

Spolehlivost

5
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

2
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: BMW 525

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Vůz je spolehlivý ovšem pokud uvážím že byl nový nevím nevím...objevily se problémy v elektroinstalaci a to závažné.V servisu škoda mi sdělili že prý za to mohou vibrace z vysokých rychlostí...+ běžné vady opotřebením,které je u tohoto vozu pozoruhodně rychlé.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Na škodovku je vozidlo velké prostorné pohodlné a tiché...až se člověk diví.interíer je dobrý a jeho zpracování též ovšem ergonomie některých jeho důležitých partií chybí...spíše není.

Řazení je měkké,s širokými a spíše delšími kroky,což je fajn na pohodlí ale nedobré pro rychlou jízdu.brzdy velice účinné ale také velmi rychle unavitelné s někdy nepříjemně zvláštním dávkováním brzdného účinku,převážně ve vyšších rychlostech.Řízení je přesné ale necitlivé k vozovce.

Jízdní vlastnosti se celkově hodí spíše k vozům cenově o třídu niže,vůz se houpe jak v podélné tak příčné ose a ve vysokých rychlostech se jakoby vlní.Do audi nebo bmw má zkrátka daleko,ovšem výborně zastírá nerovnosti jakéhokoli druhu a to velmi potichu.Výkon motoru 2,8 v tomto vozu zaručuje poměrně svižné svezení,ale s podvozkem to tak slavné není.

Spotřeba je též poměrně vysoká,někdy až neúměrně výkonu.velmi mírný styl=10l svižný 13l a velmi sportovní až 19l.běžně se ovšem jezdí tak kolem 12-13l.

Vůz je vhodný pro pohodlné cestování,je tichý a pohodlný ale nehodí se k rychlému ježdění a poměrně rychle se celkově opotřebovává.S vozem jezdím v práci/sám/a jsem poměrně spokojen.Co se týká poměru ceny a výbavy není o čem,ovšem v mnoha ohledech je znát kde škodovka šetřila.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Superb

Vložit komentář

Marián Kubica

Ježiš marija.....

Třeba dofoukejte pneu, nebo zkuste koupit nové tlumiče. Na superbu je viceprvková, lichoběžníková náprava, která je na chlup totožna s AUDI A6, a superb, který má delší rozvor o to líp překonává nerovnosti, než třeba již zmíněná A6..... takže se svezte v audi v superbu a v bmw, třeba E61 a uvidíte že jsou na tom stejně (ikdyž sportovní charakter bmw se asi nezařadí) ...Popřípade je ještě řešení větší a širší kolo... Jako je už od výroby na "bavorácích" stejné třídy.

08.01.2010 | 21:31:30 |  Reagovat

drahosch

další smyšlená recenze

20.07.2009 | 00:13:56 |  Reagovat

Proc jsi napsal do nadpisu 525 tds?To je prece uplne jine auto.To je BMW.

11.03.2009 | 12:58:47 | jamieson Reagovat