Recenze Volkswagen Golf 1,4 16V 59kw
“Malé a pekné nerodinne auto”

Autor recenze: Radek (21 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2008 Typ motoru:1390 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:8 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 7 měsíců Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 2. 12. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Žiadne


Hodnocení a zkušenosti s autem

Zkúsenosť s týmto autom mám zatiaľ skvelú. Odporúčam každému kto nevie parkovať. Jazdné vlastnosti sú tiež celkom OK - mohol by snáď byť trochu tvrší podvozok, kto vie možno stačí len večšie kolesá (teraz sú 14) Nedotáčavosť nieje vôbec nejak extra poznať, ani zadok nelieta tak ako som čakal - dobre vyvážené, šmyky sa dajú dobre a predvídavo kontrolovať..

Spotreba je tiež pekná. Dá sa celkom v pohode jazdiť okolo 5,5 litra, priemerne za 6l / 100km. Veľmi dobre ťahá (teda na objem a svoj výkon) ani sa nenazdáte a letíte 150.

To sú celkom pekné hodnoty, žiaľ dosiahnuteľné len ak jazdíte sami.. :-) vzadu sa pohodlne odvezú dvaja dospelý ľudia - s tromi je to už nepohodlné. Spotreba rastie a vykon klesá dosť brutálne v závislosti od počtu pasažierov, ale netreba sa čudovať je to 1,4 ka. Od spodu takmer netaha.. ale nad 2800 ot je to uz celkom ok.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Golf

Vložit komentář