Recenze Volkswagen Golf 1,6 GTD
“Skvělé svezení za málo peněz!”

Autor recenze: RSpeed5 (24 let),
Olomoucký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1991 Typ motoru:1588 Stav km při koupi:199 850 km Stav km nyní:214 530 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: do 6 l/100 km Vloženo: 24. 10. 2006

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda rapid-stale vlastním

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

V zásadě vozidlo nemělo velké vady.

Jelikož je dovezeno ze zapadního Německa, tak se koroze projevila pouze okolo předního stěrače a zadního levého okénka ( 3 dv.). Ale pouze formou malých puchýřů. Spodní čast vozu je po dukladné prohlídce neuvěřitelně uplně bez koroze.

Až niní se mi začala nepatrně strácet voda v chlazení, tak jsem musel vyměnit těsnení pod hlavou. Jedinné co odešlo uplně byla levá přepínací páčka. A tlumiče byli totalně špatné, tak jsem je nahradil sportovní sadou i s pružinami. A tu jsem pořídil v Rakousku za směšných cca 6000,- Kč.

A jsem naprosto spokojen.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Golfík má velmi dobré jízní vlastnosti co se týče podvozku už v seriovém provedení, natož pak když mu dopřejete spotovní podvozek. Auto jede jako po kolejích.Kam ho nasměrujete volantem, tam taky auto jede.Má to jen jednu negativní vlastnost. A to je hlučnost interiéru na českých silnicích.

Motor je vynikajích poměrem výkonu a spotřeby paliva. Ta se pohybuje okolo 6 litrů nafty když auto honíte nebo jedete ve městě. A když jedete klidně (a tím myslím svižnou jízdou ne nějaké ježdění tzv. na spotřebu!) , tak se pohybujete okolo 5 litrů nafty. S autem je příjemná jízda jak po okreskách kde je pořeba předjíždět svižně vlekoucí se kamiony. Tak i na dálnici kdy Golf se svými 59 kilowaty docela pružně reaguje ne sešlápnutí plynu i ve 130 km rychlosti a to i do kopce.!

Auto dobře topí a to doslova téměř po startu. Sedadla jsou pohodlnější než v mladší trojkové řadě.A velikost zavazadelníku je vynikající.Já jsem velice spokojem a tímto autíčkem se budu jen těžko loučit. Vřele doporučuji kdo chce za malý peníz velice pěkné svezení.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Golf

Vložit komentář

Pekne napsana recenze..Muzu jen souhlasit mam podobne zkusenosti.

10.02.2007 | 14:36:46 | DonSalieri Reagovat