Recenze Volkswagen Golf variant
“Super.”

Autor recenze: Pepek (29 let),
Královéhradecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1.9 tdi 66kw Stav km při koupi:138 000 km Stav km nyní:155 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 9 měsíců Průměrná spotřeba: 5,2 l/100 km Vloženo: 16. 7. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Seat Ibiza 1.5 porsche system

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Jediná závada byla prasklá parkovací žárovka, ale to se snad ani nepočítá :) jinak auto nemělo zatím žádné poruchy. Jen jsem ihned po koupi vyměnil rozvodový řemen, oleje a filtry, abych se vyhnul nepříjemnostem, které by mohli nastat.


Hodnocení a zkušenosti s autem

vw je perfektní, mám s ním jen dobré zkušenosti. Perfektní jízdní vlastnosti, super spotřeba (4,8 až 6 l ) a to ho nějak moc nešetřím. vw 1,9 tdi 66 kw je jen trochu slabší na předjíždění. Z 90 km/h se mu moc rychle přidávat nechtělo, myslím tím u předjíždění. Na běžný provoz po městě je ideální, ale na předjíždění docela nebezpečný.

Po 10 000 km, jsem ho proto nechal načipovat na 85 kw. Teď jsem spokojen a už mu a mně nic nechybí. Je to spolehlivé rodinné auto a pracant zároveň. Zavazadlový prostor je dost velký a po sklopení sedaček ani nemluvím. Vůz byl dovezen z Německa a na podzim jsem ho zakoupil za 165 000 kč. Z Německa byl vůz dovezen v perfektním stavu a ani po každodenním ježdění do práce, v zimě po prosolených a hodně nekvalitních silnicích tomu není jinak.

Na stáří vozu se divím že ještě nikde nevylézá žádná rez. V autě je pohodlí,nic nevrže a vřele mohu jen doporučit. Hlavně to chce šetřit motor za studena a po rychlejší jízdě nechat motor ještě chvíli běžet před vypnutím, aby zase nějaký chytrák nepsal jak je to špatné auto a co všechno mu na tom odchází !!!! VW doporučuji

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Golf

Vložit komentář

pravda

S tým vypínaním motora s tebou súhlasím. tý čo píšu že sa im všetko sere tak sa buď nevedia oňho riadne starať alebo si kúpili šunku.

13.10.2008 | 19:17:19 |  Reagovat