Recenze Volkswagen Polo classic sedan
“Spolehlivé malé auto za dobou cenu.”

Autor recenze: kvido ,
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1,9 sdi Stav km při koupi:117 000 km Stav km nyní:165 000 km Způsob řazení:manuál Průměrná spotřeba: 4,5-6 l/100 km Vloženo: 4. 2. 2004

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.7

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Peugeot 106

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Celkově je auto bez poruch. Provádím jen standartní výměny spotřebních součástek. Jinak věčně spálené žárovičky v osvětlení palubovky.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto je celkově " dobré ", vlastním model sedan s motorem 1,9 sdi. Na to, že má jen 47. kw,tak je motor průžný a jezdí skvěle. I plně obsazený, tak pětka táhne i do táhlejších kopců bez nutnosti přeřazovat.

Pěkná spotřeba od 4,5 do 6.0 litrů. Na dálnici se dá jet v pohodě stále kolem 150 km/h. Sedí skvěle i při razantnější jízdě.

Super velikost kufru, jen otvor do něho je malý. Na předních sedadlech je dost místa. Horší je to vzadu, ubohý nástupní otvor a prostor na nohy. Teď již to vím, měl jsem si koupit větší auto.

Co mě štve, je drnčení vně palubovky, dveří a drnčení neobsazeného sedadla spolujezdce, to však přičítám počtu najetých kilometrů.

Dále při plném obsazení, na nerovnostech drhnou zadní zástěrky. V mrazech se stává, že pojistka ulomení kliky dveří, nedovolí otevřít auto.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Polo

Vložit komentář