Recenze Renault Clio 1.2 43kW Ice
“Dobře se v něm sedí, až na ty měkké sedačky :-).”

Autor recenze: pmultimix (23 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2007 Typ motoru:1150 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:87 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Průměrná spotřeba: 5 l/100 km Vloženo: 17. 3. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Fabia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Nemá žádné poruchy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

chtěl jsem napsat hlavně postřeh, co se týče zpracování. Je na průměrné úrovni, tedy dobré.

Jsou hodně v interieru použity tvrdé plasty, ale zpracování je dobré. Avšak znám asi lepší. Jinak převodovka jde přesně a lehce, jen škoda nižšího objemu motoru, nebo spíš celkového výkonu. A jinak dost lacině působí plast na řadící páce.

Za tu cenu je to dobré auto, ale na mém místě (auto je v rodině, ale nevybíral jsem ho já) bych trošku přidal a koupil výbavu Extreme, která má navíc kožený volant a řadičku, lepší pedály, vše v elektrice, super motor 1.2 16V, který s autem pěkně zacloumá, litá kola a další.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Clio

Vložit komentář

87 km ??

Zdravim.

Troska skora recenzia. Myslim tych 78 najazdenych :)

15.03.2009 | 14:07:01 | matuskoxxx Reagovat

RE:hajnalka

Clio je proste to najlepšie, čo dnes v tejto kategórii môžeš dostať. Rázvor to má, a to nežartujem, rovnaký ako VW Golf.
Motor by som zobral 1.2 TCE. Má 100 konských síl a spotrebu ako diesel. Osobne nevidím jediný dôvod, prečo ste sa rozhodli pre Mitsubishi Colt.

25.08.2008 | 17:01:27 | Angel_M Reagovat

CLIO ICE+

Mám rovnaké auto v tej istej výbave. V danej cene nemalo na trhu konkurenciu, dizajnovo už vôbec nie. Vzhľad 3dv verzie je subjektívne vynikajúci, po facelifte kde je ŠPZ v nárazníku je vzhľad až mierne "tuningový" :o) . Výkon motora v mestskej premávke postačujúci, akcelerácia do tých cca 110 km/h taktiež dostačujúca. Spotreba kolíše okolo 6tich litrov v meste, na jazdu mimo mesta však používam iné vozidlo. Spracovanie interiéru je kvalitné, po 15tis KM tvrdou mestskou premávkou zatial nič neškrípe a nebúcha. Predná náprava nevykazuje znaky opotrebovania ako to bolo u Fábie I. či Octavie I. s rovnakým počtom km. Je to ideálne auto do mesta so zaujímavým dizajnom, dobrou výbavou a komfortne naladeným podvozkom (komfrotný rozumej pohodlneší než Fabia ktorou tiež jazdím, taktiež dobre čitateľný, bez citeľného naklánania či citlivosti na bočný vietor ako u Thalie). Moje Clio jazdí v sťažených podmienkach, t.j. krátke jazdy do 3km iba mestskou premávkou so studeným motorom, s nábehom cca 30tis Km. Zatiaľ som len príjemne milo prekvapený

06.02.2008 | 22:44:45 | Andy Reagovat

Vykon nic moc.

Aj ja som rozmyslal nad Cliom, ale padlo to na Mitsubishi Colt 1.3 70kw 95koni .Prajem vela stastnych km s Cliom .Dizajn aj mna zlakal na Cliu ale vykon ma lepsi Colt.

19.03.2007 | 16:31:06 | hajnalka Reagovat