Recenze Renault Clio Authentique
“Příjemné auto.”

Autor recenze: petr(mufak) (36 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2006 Typ motoru:1,2/55Kw Stav km při koupi:10 km Stav km nyní:5 200 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 7 měsíců Průměrná spotřeba: 5 l/100 km Vloženo: 11. 8. 2007

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto nemělo zádné poruchy a jezdí bez problémů.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Je svižné. Byli jsme na dovolené v Českých Budějovicích (2 osoby+naložený kufr) a jelo bez problémů. Najeli jsme 1200 Km a průměrná spotřeba 5l/100km. Jeli jsme po dalnici, 130km/h také jsem zkoušel 150km/h a jelo to bez problémů. Také jsem jel s plně obsazeným autem+plný kufr a spotřeba byla 5l/100km. Záleží asi na tom, jak dávkujete palivo. No škoda, že to nemá klimu, ale dá se to vydržet. Další auto si koupím jedině s klimou. Jinak uvnitř je ticho, při vyšší rychlosti nad 100km/h je slyset trochu hluk, ale záleží na typu asfaltu. Nemužu si na autičko stěžovat.

Malá spotřeba. Auto jsem koupil v Humpolci rok 2006 dali mi slevu 40tisic, stalo na salonu. Brzdy jsou velmi učinné a musel jsem si na ně zvyknout. Auto sedí dobře na silnici a dobře tlumí nerovnosti. Barva červená základní. Zavazadlový prostor dostačujíci, ale to je subjektivní.

Sedačky jsou pohodlné, ale trochu mi tam chybí bederní opěrka. Výbava:výškově nastavitelný volant, výškově nastavitelná sedadla, palubní počítač, dělená sedadla, mlhové světlomety... Startování v létě i v zimě je bez problémů, zkoušel jsem také 98 oktanové palivo, které lze pro toto vozidlo použít a auto se jeví svižnější. Spotřeba na toto palivo se mi zdála stejná.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Clio

Vložit komentář

clio III

mám doma a potvrzuji-výborné auto,sedí,dobrá spotřeba.oproti škodovce super

12.08.2009 | 21:19:00 |  Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Renault Clio