Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 101578x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 79192x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 64618x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 61588x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 60691x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Ein Tag im Leben des schwersten Jungen der Welt

[url=https://wissenswert.dename.info/vcWgjKiXv4uKl3c/ein-tag.html][img]https://i.ytimg.com/vi/WbmUs6YUTeE/hqdefault.jpg[/img][/url]

Ein [url=https://wissenswert.dename.info/vcWgjKiXv4uKl3c/ein-tag.html]Tag[/url] im Leben des schwersten Jungen der Welt

24.09.2020 | 16:56:19 | Yolandanix | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE:

Jistě, nebo raději měnit olej po 5.tisících - pro jistotu - jezdit jen dlouhé štreky, minimálně Chorvatsko...před odjezdem ho půl hodiny topit před garáží - a jinak je pán zdráv? Je to malý auto s benzínem - tedy primárně městský vůz, určený právě k takovému provozu jaké nedoporučuješ, takže co? pro rohlíky s kolobrndou? Je to jinak - nutno přiznat, že je to vyhlášená kvalita Renault.....tedy malér a je jedno o jaký model jde.

23.09.2020 | 09:56:28 | Vašek | Recenze: Renault Clio Tce (2017)

RE: to Jiří

:-))))) jezdím na Slovač, vraků je tam daleko více než v ČR, protože i když se sem doveze 7-mi letá ojetina, je to pořád o parník lepší kára než ty 20-25 let staré slovenské šunky, co musí jezdit do roztrhání těla...:-), pořád jste chudší příbuzní,co se dá dělat ....

23.09.2020 | 09:51:14 | Vašek | Recenze: Volkswagen Golf 1,9 TDI (2000)

RE: Nový žáner: Recenzia-poviedka

Veru. Aj pravopis na jednotku - a to sa dnes v amatérskych recenziách áut teda len tak nevidí.
K tomu autoholdu a parkovacej brzde - ja by som nejako neriešil svietenie brzdových svetiel a ich oslepovanie vodičov v noci za sebou. Pokiaľ ten nečumí priamo do nich ale hocikam inam, tak mu to vadiť nebude. Aspoň ja takto fungujem.
K vypínaniu dvoch valcov - len tak uvažujem, že ak sa valce vypínajú - tak asi aj chladnú. A keď chladnú, tak nehrozí vo vyššej miere zakarbonovanie ich stien?
Mne sa Karoq tiež celkom páči ale rád by som automatickú prevodovku. Lenže tá dvojspojková DSG mi pri skúšobných jazdách nejako nesadla. Viac mi vyhovuje Aisin v iných autách či dokonca CVT a e-CVT v Toyote.

22.09.2020 | 15:29:03 | Toky | Recenze: Škoda Karoq 1,5 TSI (2020)

Nový žáner: Recenzia-poviedka

Autor recenzie má doslova spisovateľské vlohy. Jeho recenziu som čítal ako poviedku s prvkami humoru a pritom som sa aj ako motolaik dosť dozvedel. Gratulujem autorovi a ďakujem!

22.09.2020 | 14:42:58 | VladoR | Recenze: Škoda Karoq 1,5 TSI (2020)

RE: je to fajn motor

Máme Clio 4 viac ako dva roky,je to super motor, máme 40000 km,ide ako ďas,je pravda, že ho treba používať na dlhšie cesty, Všetci ho zatracujú,ja ho vyzdvihujem.

21.09.2020 | 12:09:26 | Paniak | Recenze: Renault Clio Tce (2017)

RE: Pro anonyma

Na 2. 100km/h
To ma ale i můj stary C6g v-tec, co jsem se dival, max rychlosti na dany stupeň sedi, byť to trva o chvilku dele...o ezovac mam mam nastaveny na 7200rpm.
Nepotrebuju auto co ma 280 koni, abych si uzil zabavu. Staci lehce neco sto a pořádná dieta (920kg)

20.09.2020 | 21:01:56 | Peter ustinov | Recenze: Nissan 350 Z 3498/6tivál.zážeh (2006)

RE:

Proc by se toho po roce a pul nezbavila ? Kde je psany ze si treba nekoupila lepsi nebo nedostala sluzebak apod. To si to ma nechat az do smrti ?

17.09.2020 | 11:36:21 | m | Recenze: Peugeot 206 8HZ (2005)

Pěkně napsáno, i když některé nesmysly tam jsou (viz první reakce v diskusi). Kdyby to bylo tak dobré, začínající řidička by se vozu asi nebavila po roce a půl. To je opravdu dost brzy. Takže tuším, že se do něj nezamilovala. Dizajn nedizajn.

16.09.2020 | 07:17:08 | Itall | Recenze: Peugeot 206 8HZ (2005)

RE: příšerný auto ...??

..ještě kdyby tam tak byl originální motor, tak by se neopravovalo. Tenhle Ital VM MOTORI je opravdu v Chryslerech i v Jeepech tragedie...

13.09.2020 | 19:05:08 | Johnny | Recenze: Chrysler Voyager 2500 (1993)